| RAY a întrebat:

Câți băieți urâți saraci ați văzut cu fete frumoase care formează o relație?

11 răspunsuri:
| angel6lust a răspuns:

Mulți.

Dar nu are treabă sărăcia cu urâțenia, în Ion, Florica era cea mai mișto fată din Pripas, și era săracă lipită de pământ.

| RAY explică (pentru angel6lust):

Sărace cu bogați sa mai văzut ))))

| mihai69 a răspuns:

Irinel Columbeanu. Bine, când a început, era doar urât...

| Kiran a răspuns:

Da, nu am un exemplu acum, dar ma gandesc ca acei baieti saraci si mai putin frumosi ar accepta o fata frumoasa stiind potentialul lor mediocru, e ca si cum ai primii o masina scumpa cand nu ai o situatie materiala buna, esti atent si ai grija de vehicul. Si nu e vorba doar doar baietii mediocrii si fete frumoase, este si invers situatia

| RAY explică (pentru mihai69):

Era bogatat

| RAY explică (pentru Kiran):

Și băieți urâți și saraci vor fete frumoase

| RAY explică (pentru RAY):

Bogat

| Kiran a răspuns (pentru RAY):

Cine n-ar vrea o femeie frumoasa sau un barbat frumos? dar ne limiteaza curajul si mintea ca nu putem face fata altor indivizi care au deja un avantaj

| Mosotti a răspuns:

Destui! Toti baietii care arata bine si au salariu mediu, au gagici misto tot cu sal mediu sau chiar mai mare.

Uiti ca, cand zici saraci sunt si tot atatea fete sarace! Sarac numesti salariu mediu, pai majoritatea is asa! Asa ca oricum saracii se gasesc intre ei vrand nevrand.
Aia cu bani rar se uita la femei mai jos ca ei pentru ca gasesc femei misto si din clasa lor sociala. Mai ales ca nici nu se invart in mediul social unde-s femei medii desi misto.

Deci oricum se cam cupleaza om mediu cu om mediu. Tu vb ca si cum baietii sunt medii la bani si fetele misto bogate, nu este deloc asa.
Majoritatea se iau asa cum sunt si fac totul impreuna, casa, masina, etc, asta este.

Ala bogat zice "de ce sa iau pe aia vai de ea financiar cand am in cercul meu tot una misto si de nivelul meu?!".
Nu ma refer la mosi care iau tinere, aia e altceva, ma refer la tinerete amandoi.

Daca aia medii nu ar avea gagici misto, inseamna ca 80 % din femei care arata mediu misto ar ramane necuplate, nu se intampla asa nicaieri in lume. Chiar si aia frumosi se gasesc tot cam intre ei ca si clasa sociala.

| RAY explică (pentru Mosotti):

Întrebarea e câți băieți urâți stau cu fete frumoase

| RAY explică (pentru Kiran):

Degeaba au curaj că nu le plac fetele