| marfil a întrebat:

Ce as putea sa fac pentru a avea pe cineva care are deja prietena?

22 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
De ce trebuie să-ți clădești fericirea pe suferința altora?
Nu strica o relație.
Pa, pa.

| IloveME a răspuns:

Nimic! sa cauti pe cineva dispusa sa-si insele prietenul, adica o femeie usoara!

| mona a răspuns:

Nu prea mai ai ce face, astepti

| marfil explică (pentru mona):

Multumesc.

| LoveUbutUdontCare a răspuns:

Am patit si eu asta. La mine a fost simplu dar tot odata greu... In primul rand am fost eu, naturala, si prin asta l-am cucerit pot spune. Am fost exact genul de persoana pe care si-o dorea, si am tinut o legatura stransa cu el. Pe urma a trebit sa treaca o perioada destula de timp pentru el, pentru a o uita pe fosta, si pentru a se putea implica din nou intr-o relatie serioasa. Primul pas cred ca e sa va imprieteniti, iar daca va fi sa fie pentru tine, iti vei da seama 100%. Veti vorbi zilnic, si veti fi foarte apropiati

| marfil explică (pentru LoveUbutUdontCare):

Am facut mai multe la inceput,acum nu mai pot face mare lucru.E un tip foarte dificil, nu stii niciodata in ce dispozitie il prinzi, te cam ia peste picior, cand e foarte prietenos, cand parca e rupt de lume.La inceput mi-a fost tare greu sa stabilesc o oarecare legatura cu el, cu timpul insa mi-a dat numarul lui, am si facebookul lui, incepuse sa fie mai deschis.Nu prea stiu la ce sa ma gandesc.Nici cu prietena aia nu pare sa stea prea mult, intrucat cea mai mare parte a timpului si-o petrece pe facebook.

| darrio2007 a răspuns:

Esti geloasa? Ar trebui sa ii lasi in pace.Nu strica o relatie care, poate, merge bine.

| IrinaVew a răspuns:

Stiu si eu ce simti. am trecut si eu prin asta! heiwinking. am citit unele raspunsuri pe aici. oamenii zic sa nu te bagi..sa nu strici o relatie pentru fericirea ta. aloo in ce secol traim? iti spun eu "in dragoste si razboi totul este permis". in ziua de azi, se merge pe legea junglei: ori esti leu, ori prada.doboaro! demonstreazai lui ca esti mai buna pentru el decat este ea. nu trebuie s aii desparti. trebuie doar sa arati ca tu meriti, si se va desparti el de ea :* succes! (sa imi spui daca reusesti ceva)

| neutrino a răspuns:

Trebuie sa stai cuminte la coada. Poate va veni si randul tau.

| marfil explică (pentru neutrino):

Simt oarecum ca am pus o intrebare cam infantila, dar chiar mi-l doresc tare mult pe tip si nu-mi pot da seama ce-a vazut la fatuca aia.N-are 2 capete, n-are inca 2 perechi de maini.Cu alte cuvinte e tare simpluta.Sa zic ca daca era o tipa 90-60-90,o primadona mai ziceam, dar e o tipa simpla rau.

| h3r a răspuns (pentru marfil):

Înseamnă că tu ești mai bună ca ea, nu? Atunci de ce nu e cu tine?
Judeci și încerci să faci rău... poate roata se întoarce.

| Azµre a răspuns:

Nu te poți băga în relații!

| Dariusuu a răspuns:

Ai putea sa ai rabdare.

O seara placuta.

| marfil explică (pentru Dariusuu):

Multumesc pentru sugestie.

| drogh a răspuns:

Nu cred că ar fi bine să te bagi în relaţia altora doar pentru a-ţi fie ţie bine. Tot ce trebuie să faci este să îţi aştepţi şi tu rândul şi să nu strici nimic. Poate că iubirea este puternică, dar abţine-te.

Răspuns utilizator avertizat
| Raiiiisa a răspuns:

De multe ori o lupta pentru cineva ce nu iti apartine, devine in zadar, plaina de suferinta si fara satisfactie mai ales daca rezultatul se declara a fi unul nedorit.
Ca sa rupi o relatie nu este usor. Daca ar veni putina dorinta si din partea lui poate lucrurile ar sta altfel.Gandeste-te cum ar fi ca sa incerce o fata ca sa-ti strice relatia, o relatie in care ai pus suflet si pentru care poate te-ai si luptat.
Ar fi bine ca sa nu faci nimic si mai ales gesturi extreme care ar putea spulbera atat fericirea lui cat si a tahappy

| ÐỄỄẴ97 a răspuns:

Nimic! Doar sa ai rabdare.Tie ti-ar placea daca ai fii cu cea de care iti place si sa vina un baiat sa strice totul? Nuj cred.Nu o poti obliga sa te place.Stiu din propia experienta.Am incercat sa o fac pe o prietena de am mea sa place un prieten, dar ei nu-i placea de el.

| LolitaHaze a răspuns:

Să îi lași în pace! Într-o relație sunt 2 nu 3!

| liviudragut03 a răspuns:

Daca simti ca ar putea fi ceva intre voi, ai putea insista mai mult pentru a fi impreuna.

| marfil explică:

Ideea e ca nu stii niciodata cum s-o iei cu tipul asta, e foarte inchis in sine si nu prea scoti multe de la el.Nu stiu cum sa fac astfel incat sa nu ma implic prea mult, iar despartirea sa vina de la sine.

| Sweet_Bitterr_1993 a răspuns:

Mai tai din ea, da-o dracu laughing

Întrebări similare