Nu-i nimic,surioara, esti inca discipola, dar inveti repede si imi place asta.
Hei in legatura cu cele "4 stelute" ale mele, eu nu am scris **** nu eu am scris acolo intre ghilimele exact cum ii zic eu lui dar cred ca cei de pe TPU au facut sa apara asa, probabil au crezut ca suna prea vulgar, dar mie nu mi se pare asa, in fine
Aaa si apropo nu va mai jigniti plz Numai bine
Te doare curu; >!? heii' tu micul geniu, te rog, lasa comentariile care imi intra pe stanga, ca am inceput sa cunosc persoane, culmeaa care dau pe dinafara de neuroni in ultimile zile. Lasa intelectualiatatea, nu-i pentru. tine. Inghite in sec si treci maai departe.:-)
Vezi ca nu tie ti-am zis. Fetit-o suferi de nebagare in seama? Zimi se poate rezolva. Si laudate la alt cort ca esti virgina. pa! [P.S - pentru. Alexandra :-)) ]
Bun, dar pe mine de ce papucii lui Mirel mă înjuri făcându-mă aşa? Ştiu că nu mie mi-ai dat reply, dar te rog să mă lămureşti.
Pai ptc. te-ai bagt in seama, ai zis tu cumva ca-i zici **** prietenului tau,?
Asta a zis-o Alexandra, si i-am zis ce am avut de zis, dar ai crezut ca ti-am zis tie, sau te plictiseai, una din doua! Lamurita?
Aaa. E în regulă atunci. Bine că ne-am lămurit. Dar tot nu e frumos să o jigneşti din atât în felul ăsta.
Eee' lasa, ca nici ea n-ar fi usa de biserica. :-)
Urasc fetele care vb cu '****' '****' si alte chestii, am o anumita greataa.
Bine,cum doresti tu, crezi ca ma faci sa imi iau jucariile si sa plec?
Poti continuaa, mata-n cur de rapanoas\a obosit\a!