E un status la moda.Acum nu mai sunt la moda cuvintele simple,spuse din inima,direct si fara ocolisuri. E un fel de exprimare virtuala, pentru oameni virtuali, care traiesc intr-o lume plina de standarde copiate...E dureros.Copiii nostri nu mai pot comunica,nu mai pot scrie ceva fara sa copie,nu cunosc limba romana,cunosc numai o lume perfida a ascunzisurilor de tot felul,chiar si lingvistice. In loc sa vorbeasca direct,fata-n fata,prefera aceasta. disimulare complicata si urata pana la urma urmei. Eu inteleg la statusul cu pricina ca el (ea),provoaca persoana respectiva,pe ea ( el),ca si cum ii pare rau ca s-au despartit, dar nu e destul de convins faptul ca ea (el) stie sa-l recastige. Ai inteles? E greu sa intelegi, pentru ca asa gandesc de fapt tinerii respectivi.incalcit. Nu au invatat inca teorema conform careia. drumul cel mai scurt,e cel drept(adaptata dupa Pitagora). Poate peste ceva ani de zile,vor renunta la aceste statusuri si la "porecle" cum le spun ei. E mai frumos " lovesweet four you" decat Maria, sau Ioana, sau.
Si la mine e prima data
Cei cu raspunsurile de mai jos,voi nu faceti argumetari la romana?
Versul arata indiferenta, ca nu ii e dor de o persoana, ca nu o intereseaza.Sugereaza mandria persoanei
Pai probabil se refera la faptul ca daca nu ai ceva de oferit nu vei primi in schimb dor...sau nu stiu.:p
Hmmmm cum saiti explic eu sa intelegi...
´´fa-ma sa-mi fie dor de tine´´... adica sa stai cat mai departe de acea persoana.
sper ca intelegi
Vreau funda te rooog
Adica acelei persoane nu ii pasa de cealalalta si zice ca sa faca ceva sa ii para rau ca s-au despartit
Adica in sensul ca "sa ma liptesti cu prezenta ta"
dar depinde in ce sens o spui si in ce context.