| Xerolm a întrebat:

Ce e pentru voi un prieten?

Răspuns Câştigător
| Forev3rAlone a răspuns:

Prieten e ala care atunci cand iti e greu iti spune,, o sa treci peste"
Prieten e ala care cand vrei sa faci o prostie te avertizeaza, si dcaa tot faci prostia si o realizezi, iti spune,, ti-am spus eu"
Prieten e ala in fata caruia esti deschis.Nu ai secrete, esti transparent.
Dar cel mai important, prieten e ala care si-a ocupat un loc special in inima ta...

9 răspunsuri:
| mona a răspuns:

O persoana caruia ii poti impartasi orice, iti ofera un umar pe care sa plangi si care te ajuta la nevoie

| dragos9234 a răspuns:

Cineva caruia ii pot spune totul.

| Vix999 a răspuns:

Acel cineva care este langa tine indiferent cat e de departewinking

| Demonull a răspuns:

Un al doilea EU.

| AndyLavy a răspuns:

Un prieten e aceea persoana pe care o suni la 3 dimineata doar pentru ca te plictisesti si sta cu tine pana la 5 si te asculta desi ii cade ochii in gura de somn.
Atunci cand iti este si mama si tata si frate si sora la un loc, indiferent de moment, indiferent de circumstante.
Atunci cand iti spune adevarul indiferent cat de dureros ar fi acesta
Cand iti este alaturi si se gandeste la tine si dupa zile, saptamani, luni ani in care nu ati vorbit.
E ceva rar si extrem de pretios

| Wehes a răspuns:

Un om care iti este alaturi atunci cand ai moralul la pamant.

| TheBirdOfTheHermes a răspuns:

Un om care își face apariția când are nevoie de mine și dispare când am eu nevoie de el.

| Maryo1o1 a răspuns:

Un prieten pentru mine esten o persoana care ma intelege si imi da sfaturi care imi sunt de ajutor si pentru care sunt in stare sa fac aproape orice.

| simosimilove a răspuns:

E "ACEA" persoana care e acolo cand ai nevoie..cand treci prin momente dureroase si prin momente bune,pr si simplu e langa tine,e "ACEA" persoana care te cearta ca un tata,se ingrijoreaza ca o mama,te enerveaza sau te cicale ca un feate/o sora,si ori cand ai nevoie e acolo sa iti dea un sfat, sa te sustina, sa te asculte, sa te inveseleasca, sa te faca sa razi cand esti cu morlul la pamand sau cand esti trist.e "ACEA" persoana din viata ta care e alaturi de tine in fiecare moment si in fiecare clipa. Sper ca am fost de ajutor :*

Întrebări similare