Sincer la mine se imbina si latura fizica si cea spirituala. De exemplu atunci cand impodobesc bradul alaturi de familie, ascultand colinde nu pot sa nu simt cum ma umpli de fericire si cum magia imi trece prin sange pana la inima. E altffel, se simte ceva in atmosfera. Pe de alta parte stiu care e traditia din fiecare an si nu pot uita de surprizele materiale sau deliciile culinare care completeaza fericirea din suflet intr-un mod diferit.
Mancare & distractie poti avea in orice zi din an.De Paste si Craciun mancarea & distractia trebuie sa fie ghidonate si de latura spirituala. Trebuie sa simti cu adevarat spiritual sarbatoarea. Adica nu "Hai ba in club sa ne distram ca azi e Craciunul". Asa poti sa zici "Hai ba in club sa ne distram ca e azi e miercuri "! Craciunul trebuie sarbatorit prin el insusi, nu trebuie sa fie motivul distractiei. Daca la sarbatoarea in sine adaugi si niste "distractie", e foarte bine.
Spre latura psihologica ca intotdeauna.Ma intreseaza perceptia altora asupra sarbatorii, notez observatiile apoi scriu un fel de eseu
Zilele astea nu am mancat mai nimic, nu prea imi e foame iar despre distractie nici nu poate fi vorba
Ma bucur enorm sa aflu ca exista oameni care mai pastreaza adevarata traditie! Pentru 3 zile pe an merita sa stai in sanul familiei si de ce nu... sa te distrezi. Toate raspunsurile sunt interesante. Helper - medalie
Felicitari!
anonim_4396 întreabă: