| Ianuss a întrebat:

Ce inseamna daca o fata mi-a zis ca arat ca cosul de gunoi? oare am sanse cu ea? sau am sanse cu vreo fata in viata asta?

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Daca tu crezi ca ai putea avea sanse cu ea, ori esti disperat ori esti naiv.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Așa ma scobesc si eu în nas la serviciu, ca în poza ta

| RAY a răspuns:

Realistic vorbind ai opțiuni, investești în fizicul tau freza,cardio,culturism,haine, operați faciale,parfum, personalitate de bărbat,citești o carte de știință, filozofie, pshiologie, vezi de dezvoltarea personalității, vezi de cariera, banii, fizicul e ceea mai buna carte de vizita

| minrest a răspuns:

Nu inseamna nimic.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Nici nu ar trebui sa-ti doresti ceva, cu cineva care te insulta.

Nu o lua foarte personal, dar asculta si priveste cu atentie la aspectul tau fizic. Vezi ce poti schimba in bine.

Iti dau un exemplu banal: poarta camasi sau tricouri albe si calcate. Albul imaculat duce cu gandul la curat si proaspat.

Ai grija la alimentatie, sa rezolvi problema cosurilor.
Ai grija de corpul tau - mergi la sala.
Ai grija de sanatate - mergi la medic si rezolva orice problema de sanatate oricat de mica. Dintii, spre ex. Rezolva cariile. Ai dintii strambi? Intereseaza-te de aparat dentar. etc etc.

Dar mai ales: nu te mai scobi in nas! (ca in poza de profil)

| Ambivert a răspuns:

Ți-am zis, mergi la sala si trage tare, fa-ti o freza noua, îmbrăcate la moda, te dai și tu cu un parfum mișto și aia. Rezultatele o după câteva luni de sala se vor vedea.

| Kiran a răspuns:

Fizic nu arati asa bine probabil. si nu cred ca aduce nimic bun sa te gandesti ca ai sanse cu ea dupa acea conversatie.
Evident ca ai sanse cu o fata, doar ca trebuie sa ai rabdare si intre timp sa te ocupi de tine.
Mai democratic vorbind, sa te "dezvolti personal"

| JohnnydeFeer a răspuns:

Scuipa si tu o replica la fel!