| Ioonicca a întrebat:

Ce parere aveti despre descrierea acestei partide?
"Medicii de la Spitalul Clinic nr.1 Craiova s-au confruntat, zilele trecute cu un caz neobisnuit.
Un cuplu s-a prezentat la spital, barbatul avand o rana la organul sexual, iar femeia avea arcada sparta si prezenta o arsura pe omoplatul drept. Cei doi pacienti le-au spus medicilor ce s-a intamplat. Ei se ranisera reciproc in timpul unei partide de sex oral, consumata in bucatarie. Tanara "era ingenuncheata" in timp ce partenerul intorcea clatite. La un moment dat, barbatul a dat gres si niste stropi din aluatul fierbinte au cazut pe spatele fetei, care, de durere, si-a muscat partenerul de penis. Din reflex, barbatul a lovit-o pe tanara cu tigaia in cap."
Eu ma simt incinsa ca tigaia aia.Yummmm!

Răspuns Câştigător
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Daca nu e o inventie ca sa te amuzi, de ce nu ai dat direct linkul respectiv?! Prin "re-relatare" se pierde mult din acuratetea informatiei, cat si din "poezia" ei!

46 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E penal. laughing)))) doamne ce aiureli toate au fost facute din reflex nu e vina lor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor
Ce sa mai zic rolling on the floor
Cica tanara "era ingenuncheata" rolling on the floorrolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing)rolling on the floor)rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor extraordinar. incitant. dar nici chiar asa laughing) hai ca faci sex in bucatarie dar cu atentie. e cea mai periculoasa zona de facut sex laughing)rolling on the floor)rolling on the floor)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da
ce frumos esti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi se pare ok. da se poate si mai bine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frumos bancu. Dar e putin vechi.

| aaaaaaa1 a răspuns:

laughingsuper tarelaughing

| Anastasiaa a răspuns:

"Din reflex, i`a dat cu tigaia in cap" rolling on the floor))))) vaii cum sa faci clatite in timp ce (") rolling on the floor) oh go on. laughing si i`a si spart arcada laughing)

| parky23 a răspuns:

rolling on the floor) Asa ceva rar auziilaughing)
Deja imi imaginez fazarolling on the floor derulata in slow motionlaughing)
rolling on the floor) tare faza

| VαmpiiЯع a răspuns:

OMFG

Doamnee. Ce Naspa. Chiar daca nu am experimentat.

| Atlusny a răspuns:

Asta e un mit urban mai vechi

| miki_7923 a răspuns:

Ceau ce mai fc frumusica

| miki_7923 a răspuns:

Ceau

| lala22 a răspuns:

Hai, ca mai facut ziua mai buna happy

| mina_7446 a răspuns:

Ma cam sperie, dar astay viata

| ibiza a răspuns:

Pacat,esti incinsa pentru ca corpul uman nu are temperaturile unei tigai incinse (...) tu ai o pro blema grava da egual de virsta corpul trebuie buie stapanit temperatura care tu ti-o faci singura ii ca nu stapinesti creierul ii normal si firesc de natura umana sa ni se incalzeasca singele sau sa se raceasca dar instictele nu au temperatura si atunci rezulta ca tu incalzesti creierul degeaba sau al revers

| 23081963 a răspuns:

Introdu un turtur de gheata!