Dar ti-a luat ceva timp sa-ti dai seama!
Am eu o vorba pentru situatia ta, dar nu o pot spune pe site.
E mult prea tarziu acum sa mai faci ceva. Bietul copil n-are nicio vina ca are parinti iresponsabili. A propos... tatal, ce zice? Ca, presupun ca nu l-ai facut singura.
Ar fi bine sa mai stai 3 luni, sa nasti copilul si, daca in momentul in care il vei vedea, n-o sa-ti schimbi parerea, da-l spre adoptie. Sunt atatia oameni care si-ar da si viata ca sa aiba un copil.
Si, pentru numele lui d-zeu! S-au inventat mijloacele contraceptive! Si e suficient sa stii sa citesti cat de cat ca sa pricepi cum se folosesc. Nu-i mare inginerie!
Nu, nu se poate intrerupe sarcina. Si daca ar fi scos acum copilasul, cu putin ajutor, ar supravietui. Asadar nu-ti ramane decat sa-l nasti la termen.
Nu se mai poate face avort, dar sa stii ca e un mare pacat chiar daca s-ar fi putut, mai bine pastreaza-l si vei vedea k desi e o responsabilitate destul de mare, iti va aduce multa bucurie.
La 6 luni te gandesti si tu ca vrei sa scapi de el? nu poti face nimic...si te sfatuiesc sa nu faci nimic pentru ca iti pui viata in pericol
In niciun caz. o interventie la acest termen probabil ca ti-ar fi fatala si tie! asa ca nu incerca sa gasesti doctor sau vreo persoana fara pregatire care sa fie de acord!
du sarcina la termen si daca esti inca de parere ca nu iti doresti copilul mergi la asistenta sociala si vorbeste cu ei. de fapt ai putea sa te interesezi chiar de acum la ei ce poti sa faci pentru a-l da.
Nimic...adica ai avut tot timpul din lume, sa te hotaresti...acum este un risc enorm chiar si pentru tine...
Insa ceea ce ma intreb eu este :chiar nu simti nimic pentru creatura mica si vulnerabila care o ai in pantece? a carui inimioara bate multumita tie? nu simti nimic cand se misca? nimic?
si pe deasupra acum este tarziu, daca nu-l vrei da-l in adoptie... dar nu-l ucide.pentru ca ceea ce vei face acum este o crima... cel putin din punctul meu de vedere avortul este un proces la care in primul rand nu ar fo trebuit sa ajungi.si daca chiar are loc trebuie sa fie pe motive intemeiate, grave. iar tu deja esti intr-o stare avansata, adica peste o luna deja ai putea naste...nu te inteleg... iar din punct de vedere medic acum nimeni nu-ti va mai face nimic, este un risc prea mare. ce pacat, ca inca mai exista cazuri ca al tau...
Ti-a luat 6 luni sa te gandesti ca nu vrei acest copil?! Avortul se face pana in primele 3 luni, dupa aceea nu prea se mai baga nimeni... este foarte riscant.si este caz penal. mai bine pastreaza-l si da-l spre adoptie unui cuplu care il v a iubi..
Buna. Nu, nu il mai poti avorta, dar daca vrei da-mi-l mie:X ca vreau o surioara sau un fratior:X acum serios du-l la un orfelinat, asistent social etc, dar eu zic sa il pastrezi cand o sa vezi ochii aia mari care te imploara sa nu il dai o sa ti se inmoaie inima. Mai vb noi te pup.succes.papa:*
Ti-a luat 6 luni sa te gandesti ca nu-l vrei?
Ai tu inima sa intrerupi sarcina dupa ce l-ai tinut 6 luni in tine?! Gandeste-te, creste un mic omulet, tu ii poti da viata!
Nu se mai poate face nimic, ai stat sa te gandesti prea mult daca il vrei sau nu! Trebuie sa-l pastrezi sau sa-l dai unei familii iubitoare care ar face orice pentru un copilas, sa vada cum creste langa ei, sa-l vada zambind cand i se ofera tot ce au parintii mai bun!
Ce vina are copiasul asta ca exista? daca si-ar vedea mama suferind din cauza lui cu siguranta ca ar vrea sa nu mai existe!
Cu intrebarea asta mi-am format si o parere despre tine, aceea ca ai inima neagra! Cum poti sa te gandesti cum sa-l arunci, sa-l ranesti? 1 e copilul tau, ar trebui sa-l ocrotesti!
Ce ai mai putea sa intrerupi ar fi gandirea ta bolnava ca pe langa asta mai gandesti si cu intarziere...parca ne jucam cu papusile...cand ai relatii sexuale se presupune ca esti o persoana matura si iti asumi responsabilitatea si pentru consecinte... e o bucatica din tine... da. ti doua palme .revino.ti si ai grija de bebele ala ca daca ti l. a dat Dumnezeu. ti l. a dat cu un scop. o sa vezi ca o sa. l iubesti de cum il vezi...ai grija.bye
Sincer nu prea ai avut cap pana acum! nu ai vrut copil? de ce ai facut sex neprotejat?>
Nu ai ce sa faci.De ce nu ai avortat la timp? Cand ai sa nasti nu o sa mai vrei sa te desparti de el, iar daca nici atunci nu il vrei il dai spre adoptie...cuiva care sa il iubeasca. Un copil este un dar de la Dumnezeu.
In luna a 6-ea? nu poti face aproape nimic, ai risca prea mult + k nu se fac avorturi dp 3 luni. merita sa-l pastrezi, vei vedea...
Abia acum te intrebi ce poti face?! poti sa ii dai viata pe care o merita. ia-ti gandul de la avort, ca nu se baga nimeni...Trebuia sa te gandesti inainte daca vrei sau nu copii, nu sa il porti in tine 6 luni si apoi sa te gandesti cum ai putea scapa de el!
Bună.
Dar de ce ți-a luat tocmai 6 luni să constați acest lucru sumbru? Copilul nu are absolut nicio vină, ci tu că nu te-ai protejat.
Sarcina este mare și nu se bagă nimeni, este caz de pușcărie.
Mai bine du sarcina la capăt, îl dai spre înfiere unui cuplu care iubește și se poate îngriji de acest suflet care tu nu-l mai dorești.
Mititelul de el, ce soartă...
Pa, pa.
6 luni?! Atat ii ia unei persoane sa iti dea seama ca nu isi doreste un copil?!
Pai sa vedem unu la mana nu o sa iti faca nimeni avort, pentru ca dupa 3 luni se numeste crima, si nimeni nu s'ar risca sa intre in puscarie pentru ca cineva nu isi mai doreste copilul, ca nu s-a gandit inainte de a ramane gravida sau in priemele 3 luni!
Ce'ar fi sa nasti acel copil nevinovat si daca chiar nu ti'l doresti sa il dai spre adoptie?! Ce zici ti se pare o idee buna?!
Nimic, nu mai poti face nimic deoarece deja e format si nu se mai baga nici un om intreg la cap sa ucida un prunc, poti astepta sa nasti si sa vezi atunci daca-l vrei sau nu. tare cred eu ca atunci cand il vei lua in brate n-ai sa mai vrei sa-i dai drumul... un copil nu trebuie considerat o piedica in nimic, poti iubi, poti termina scoala...curaj caci cei din jur te vor ajuta! Merita sa stii ti0o spune o mama!
Parca tot tu vroiai intrerupere de sarcina la 7 luni. Potoleste-te si naste copilul apoi il dai spre adoptie, daca nu iti este drag de el sau mila. Mai bine sa stie toti ca ai un copil decat sa stie ca esti condamnata pentru crima. Chiar nu simti nimic cand misca puiutul? Nu simti ca este acolo o viata care depinde de tine si asteapta sa te cunoasca? Tu stii ca acei copii care simt din burta mamei ca nu sunt doriti, se nasc tristi, plangaciosi, nu prea mananca etc. pentru ca le-a lipsit iubirea? De ce sa fie un copil trist si amarat? De ce nu poate fi iubit si fericit?
Din suflet as dori sa il adopt eu si sotul meu, ne dorim un copil de foarte multa vreme si daca tu nu il doresti, la noi va fi bine venit si iubit.
E tarziu sa faci ceva, insa nu e tarziu sa asculti la sfaturile intelepte pe care le-ai primit pana acum si sper sa iei o hotarare inteleapta.As dori sa te cunosc si daca vrei, ma poti contacta pe email:marpau8@gmail.com ...pa
E foate usor pentru voi sa vorbiti asa mai ales ca nu sunteti voi in situatia ei.eu acum 2 luni jumate am aflat ca sunt insarcinata dupa 1000 de teste si mers la doctor etc am aflat ca astept un copil,. ce pot face acum? nu am decat 17 ani si cu toate ca simt ca il iubesc si eu si prietenul meu nu ii putem oferi nimic ba chiar riscam sa ramanem si noi fara adapost ce e de facut? din punctul meu de vedere nimic voi degeaba vorbiti va dati cu parerea daca nu sunteti pusi in situatie si nu doresc la nimeni ceea ce simt eu in plus acum la sf lui decembrie mi se implineste si nimeni in afara de mine si pr meu nu stie
Eu as avea un raspuns pentru tine. Il adopt eu si sotul meu, avem atestat de 6 luni si am vazut doar 2 copii in tot acest timp, asa ca as fii bucuroasa daca te-as cunoaste si daca esti interesata poti suna la 0766 764 361 sau email la gabriel2072000@yahoo.com. Carmen Ai grija de tine