Te las pe tine sa meditezi la asta Zbenguici daca asta ai inteles din afirmatia mea. Totusi, ciudat ca te-ai gandit la gura. Ma abtin.
DimoDi, eu n-am in replica de mai sus nici blonde nici brunete
. Si-am incercat sa privesc si din perspectiva spusa de tine.
Zbenguici, se referea la inteligenţă, Flav! Blondele sunt de preferat cu gura închisă ca să nu "scape" vreo prostie ![]()
Nu ştii cum se spune, că nu există brunete proaste, pentru că s-au oxigenat toate?
Dacă nu ai înţeles, eu m-am referit la răspunsul lui Zbenguici, sancţionat de tine, Flav, nu la al tău
O bruneta focoasa, si ele sunt foarte sexy, desigur merg si blondele, dar as prefera o bruneta
Uite de intrebari de astea dai peste tot o blonda sau bruneta...eu sunt satena natural...si de aia m.am facut roscata. k pe acolo nu prea se comenteaza
:
:
Unii dintre voi chiar credeti ce se spune in bancurile cu blonde? Blonda = prostuta, bruneta= inteligenta?
Atunci cum va explicati faptul ca tarile nordice (ai caror locuitori sunt in general blonzi) sunt super dezvoltate iar tarile africane sunt vai de mama lor, o adunatura de triburi?
Bei sunteti chiar enervanti daca 3 blonde din 5 sunt panarame, proaste...asta nu inseamna k si celelante sunt tot asa ok... da mai lasati-le dracu in pace k sunteti chiar rai si dragi mei v-ati uitat la blondele care sunt mai umblarete si mai proaste k jumatate din parul lor este brunet, saten, roscat ( in concluzie sunt VOPSITE )? eu nu ma consider proasta pentru ca sunt blonda dar daca mai aud mult asta chiar o sa cred ca sunt. sunteti nesii sorry dar nu este corect... asta e discriminare