Cum adica ai lasat o gravida la 17 ani dar ea are 16, esti beat sau timpit ca altfel nu se explica halul in care ai scris.
Cred ca el are 17 si ea 16
Daca vrei sa fii barbat de onoare, o vei ajuta cu copilul si dupa ce ai 18 ani, te casatoresti cu ea, fetele se pot casatori si inainte de 18.
Ce băiat deștept sau fată deșteaptă cum poți da sfat pentru avort cunosc multe fete care au rămas gravidă și au avortat si cînd sau căsătorit cu greu au rămas gravidă și altele nu au mai reușit să rămîna gravidă datorită avortului nu mai da sfaturi care privează o fată sa devina mamă dacă nu știi care sunt consecințele avortului mai bine i-ai da un stat înțelept să nască și să de-a copilul spre adopție și în felul ăsta ia poate sa nască în continuare și să fie mamă cînd va deveni soție că orice bărbat și femeie vrea să devină părinte la copiii
Nu exista sfat mai toxic decat sa abandonezi un copil in plasament. Avortul este cea mai buna si inteleapta alegere.
Ce mama sa fie la 16 ani? Copiii nu se pastreaza daca sunt facuti din greseala, copiii trebuie sa vina din iubire, sa fie doriti, cand ambii parteneri sunt pregatiti emotional si financiar. Nu aduci un copil pe lume sa te chinui si tu si pe el.
Asa era pe vremuri cu avorturile, in ziua de astazi doar sa fie complcatii foarte mari sa ai problema cu conceptia tu, ca in rest NU. Nu te afecteaza in niciun fel. Nu price barbat si femeie vor sa devina parinti.
Asta este părerea ta personală nu și părere lui Dumnezeu el știe cel mai bine unde sa plaseze copilul te sfătuiesc să citești din biblie cum a procedat mama lui Moise ia nu a avortat din potriva la născut și fix a ajuns in mîna fiicei lui faraon Egiptului și irevocabilă ironia sortii că la palat la alăptat fix mama lui care ia născut în contra cost mai vad că vorbești cu picioarele nu cu inima și sufletul un alt exemplu este mama Domnului Iisus Hristos nu avortat și a născut pe Domnul Iisus Hristos și nu uita că un copil este un dar de la Dumnezeu așa că vorbele tale nu au nici o valoare înainte lui Dumnezeu pentru că tot el are un plan cu acel copil cînd o femeile rămîne gravidă Dumnezeu are pregătit absolut tot ce are nevoie o mamă și un tata in toate punctele de vedere inclusiv financiar
Xao nici macar nu L-am sfatuit sa recurga la avort; dar hai, daca nu vrea sa il creasca cineva din cele doua familii, avortul e solutia ca cei doi sa termine scoala si sa duca viata normala; ia mai uita-te o data la cazurile pe care le cunosti, sunt femei iresponsabile care au folosit avortul ca masura de contraceptie, avortul poate fi folosit ca masura exceptionala si numai dupa multa gandire, caci femeia care avorteaza va avea remuscari si regrete toata viata, de asemenea e o trauma serioasa.
Nici nu sfătuiesc pe nici o fată sa facă așa ceva pentru că este grav din potriva dacă era fiica mea ii spuneam in fața sa nu avorteze și să îmi dea mie copilul și el cresc eu că Tatăl ei și mamă ei decat sa facă avort trebuie sa vrea copilul indiferent de situație este este soluții sa dorească copilul
Lasa-ne tataie cu povestile astea expirate, canta la alta masa cu Hristosu tau
Cum spui tu dar să știi ceva șeful peste viețile oamenilor este Dumnezeu vrei nu vrei asta este realitatea nu tu ai ultimul cuvânt ci Dumnezeu el te protejează dacă își retrage protectia asupra ta tu in secunda doi poți muri așa și fata respectivă care a rămas gravidă totul se întâmplă cu un motiv deoarece ce Dumnezeu are un plan cu acel copil
Ce vreau sa spun este ca cel mai bine este sa practici contraceptia, orice metode, si la nevoie sa avortezi, caci copii tampiti facuti la 16 ani, copii nedoriti si ratati pe viata, si copii facuti cu gandul la adoptie sunt deja in plus; toti din categoriile astea sunt in plus, dealtfel.
Lasa-ne cu secta ta
Nu fac parte în nici o sectă păcat că tatăl tău nu a pus un perzevativ la aparatul lui sexual sa nu o lase pe mama ta sa te aducă pe lume că vorbește negativ decat pozitiv tu încurajezi o mamă să ajungă la regrete și suferință toată viața în loc să o încurajeze sa păstreze copilul indiferent de situație este un Dumnezeu sa aibă grijă de ia și copilul ei urit din partea ta
Sectantule, lasa-ne in pace cu barbosul tau
Sectantul cu care vorbești este chiar ortodox și este pro viața .....nu pro moarte acum ai înțeles
Și viața este un dar de la Dumnezeu mai bine tatăl tău trebuia să pună în perzevativ sa nu te conceapă pe tine special care ești pro moarte și încurajează moartea cred că ești un accident al părinților tăi că te-au conceput pe tine
Ortodoxia- secta
Ia uite cum vorbeste sectantul. Maiiii, te vede barbosul si te pedepseste. Hai, 10 acatiste sa iti ierte capatul
Dar tu din ce sectă faci parte din sectă morții nu că văd că nu pomești nici o religie tu nu ai nimic sfint in tine nici măcar pe Dumnezeu nu îl ai învăța de la animale că ei au iubire și nu avortează din potriva toate animalele dau viață la puii lor de la pisica pana la căprioara din pădure nu am auzit nici o pisică că trebuie să avorteze din potriva naște puișori superbi și simpatici și are grija de ei du-te și învață de acolo ce înseamnă iubire și viața dacă tot nu ai o biserică și un Dumnezeu
Eu nu sunt spalata pe creier ca tine, boss. Tu compari animalele cu oamenii din acest punct de vedere?
)))))))))))))))))) Ti se pare ca au constiita de sine? Vai de noi, daca ar fi asa, hai sa ne F toti intre noi la orice ora cu cine apucam, frati, surori, mama, frate, facem copii si vedem ce iese, vrei?
Las-o baltă vad că tu trăiești mai rău că în junglă du-te in Africa in savana poate fi și africanii aia te pot învăța ceva bun îți eu un bilet de avion numai de dus și să ramii acolo îi bun așa?!?
Asa vorbe un om evlavios?
Cite o dată mai trebuie sa vorbești și în termeni duri din moment ce cineva promovează calea morții iar în legătură cu animalele stai liniștită că animale sunt mult mai deștepte că oamenii au o singură iubită și fac copii cu una singură pentru că și acolo este iubire și sentimente cum se îndrăgostește in băiat de o fată așa și animale dacă ți se par o jignire la adresa ta îmi cer iertare dar nu mai promova avortul și moartea că nici animale nu fac așa ceva!?!?
Cred ca faci misto. Eu nu cred ca sustii aceste inertii
))) Nu tebuie in termeni duri, barbosu te invata sa fii bun si bland
Bărbosul care spui tu este suveran și din dar nu face niciodată compromis și să promoveze avortul și moartea arata asta in biblie și spune unde scrie despre avort și moarte din potriva el da viața sănătate... bucurie pace si viața veșnică în împărăția lui el nu dorește moarte vad că ai ceva cu bărbosul din cer care îți este și tată dar tu îl contrazici cu avort și moarte de parcă el este slab și tu tare și ești în măsura sa dai sfaturi la o fată sa facă avort?
Sa le spui parintilor.
Daca vrei sa ramai impreuna cu ea si sa cresteti copilul, veti avea nevoie de sprijinul parintilor. E foarte important sa te tii de scoala, sa iei BAC-ul ca sa poti sa iti gasesti de munca sa iti intretii familia. La fel si ea, trebuie sa termine scoala, chiar daca va lua pauza 1-2 luni pentru a naste.
Daca nu vrei sa ramai cu ea, nu omorati copilul. Il poate naste iar apoi sa il dea spre adoptie. Sunt foarte multe cupluri care nu au copii.
Tarile catolice, precum Polonia, Cehia au ceea ce se numeste "Cutia copilului". Duci copilul si il lasi acolo, fara sa te intrebe nimeni nimic. Biserica se asigura de cresterea si educatia copiilor orfani.
Iar pe viitor foloseste prezervativ! Suntem in anul 2025, nu aveti scuza ca nu va protejati!
Mai intai confirma cu adevarat sarcina ( ma indoiesc ca ati facut asta). Apoi, daca nu va doriti un copil acum iar sarcina este la inceput, este posibilitatea de a face avort. Discuta cu partenera ta si eventual discutati si cu parintii ulterior si luati o decizie. Trebuie sa stiti ca in situatia asta, timpul este foarte important, cu cat mai repede cu atat mai bine. Primul pas, programare la ginecolog pentru confirmarea sarcinii
Stiu ca e aiurea, dar din pacate trebuie sa intelegi ca e copilul tau si daca o sa se ajunga cu bine la nastere o sa fie nevoie sa incerci sa fi un tata cat mai bun