| xXdestonXx a întrebat:

Ce sa fac daca am o iubita dar fosta ma in trebat daca vreau sa mai fiu iubitul ei iar cand vb cu ea a venit "iubi" si mi-a zis ca pe cine iubesc pe ea sau pe cealalta?
zic iubi ca sa nu confudati pe fosta cu ea
rasp good=funda si votwinking

Răspuns Câştigător
| olinka_1152 a răspuns:

Tu ar trebuie sa decizi cu cine doresti sa fii impreuna,,pe cine iubesti cu adevarat,, cui ii porti sentimetele,, tu ar trebui sa stii cine si care e mai perfecta pentru tine.

4 răspunsuri:
| CatalinInside a răspuns:

E o decizie grea, dar tine cont de urmatoarele lucruri : la cine tii mai mult, daca tii la fosta gandeste-te din ce cauza v-ati despartit(daca din cauza ei nu prea e bine) si care dintre cele 2 te iubeste si te place mai mult.

| mgtow a răspuns:

Depinde cine iti place mai mult cu aia ramai.

| KamYkaZeeee a răspuns:

Sincer daca stai sa te gandesti cu fosta te-ai despartzit dintr-un motiv anume, ca nu sa mai putut, crezi ca s-a schimbat? stai si te gandeste fa comparati intre ele care e mai potrivita pentru tine si in prezenta caruia te simti mai bine si asa iti vei da seama pe cine sa alegi. sper sa te ajute raspunsul meu. x.o.x

| Tady a răspuns:

Depinde de tine pe cine iubesti pe fosta sau actuala. tu decizi. dar ai grija sa nu fugi dupa 2 iepuri si sa-i piezi pe amandoua.hotarastete cat se poate de repede.