| iuliana40 a întrebat:

Ce sa fac daca iubitul meu m-a lasat de 3 lunii pe usact?

16 răspunsuri:
| elasexygagica a răspuns:

Iti cauti altu, viata merge inainte

| Luori a răspuns:

Daca ti-e sete, scalda-te in el, poate reactioneaza frumos. De ce ne spui noua, care nu cunoastem situatia, in loc sa porti o discutie cu el? El e cel care cunoaste problema, care stie ce scartaie, ce se petrece. El stie motivul.

| Jigsaw a răspuns:

Idem price.

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy sa inteleg ca nu a mai dat semn de viata? nu te-a mai bagat in seama? inceraca sa vb cu el, poate a fost bolnav, ori poate a vrut sa se desparta de tine si nu a stiut cum sa iti zica, de teama sa reactionezi urat, si doar asa putea sa te faca sa il uiti, ignorandu-te, nu stiu ce sa zic vezi ce explicatii are, daca o da in tango, inseamna ca nu te meritawinking

| sezalex a răspuns (pentru caramela):

Nu era vb de asta, era vb ca nu a mai... laughing daca ma intelegi happy sfatul meu? cauta-ti altu!

| KataliNRaceBoy a răspuns (pentru caramela):

laughingLasal,gaseste altul

| Cosmiinna a răspuns (pentru caramela):

Cel mai bine ar fi sa il dai dracu', adica de ce sa iti bati capul daca pe el nu-l intereseaza de tine? happy

| caramela a răspuns (pentru Cosmiinna):

Buna, iuliana40 a zis ca a fost lasata pe uscat de iubi ei, iar eu i-am dat un raspuns, poate e bolnav, poate nu mai vrea ceva cu ea, chestii de genu, dar vad ca am primit niste comentarii, ca si cum ar fi vorba de mine? ori imi e prea somn sa intelegthinking

| Cosmiinna a răspuns (pentru caramela):

Nu e vorba de tine doar ca. nu aparea sa ii pot da raspuns acea casuta si am dat raspunde la numele tau tongue laughing

| caramela a răspuns (pentru KataliNRaceBoy):

Aloo, nu e vb de mine, e vb de iuliana40laughing eu sunt casatorita de 23 de ani, nu m-a lasat balta si nici pe uscathee hee

| caramela a răspuns (pentru Cosmiinna):

Off Doamnee nu e vb de mine bre, e vb de iuliana40.laughing cititi intrebarea iulianei, si raspunsul meu.

| Luori a răspuns (pentru caramela):

La mai multi ani frumosi!happy

| caramela a răspuns (pentru Luori):

Multumesc frumos! si tie iti doresc sa ai parte de ceva frumoslove strucklove struck si sa fii iubita:*

caramela
| caramela a răspuns:

Off mai iuliana, tu ai pus intrebarea si eu am primit raspunsurile. ca si cum intrebarea ar fi fost a mea... tare nu?smug:devil)

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Adica, de 3 luni n-ai mai facut o baie!?

| price a răspuns:

Ce inseamna pe uscat?