Fa-ti o prietena.Astfel nu vei mai fi preocupat de "lucru manual". Ai grija atata masturbare poate duce la impotenta, nu mai punem la socoteala ejacularea precoce.
Nu e bine sa renunti la masturbare. Asta e vital pentru adolescenti pentru reglarile hormonale. Consulta un doctor (fie si online) si iti va zice la fel. Totusi...prea DES (asta insemanand de 2-3 ori pe zi) poate duce la alte prostii.
Nu o mai face.Nu stiu daca exista alta solutie...este vorba despre puterea autosugestiei.Cand esti mai relaxat punete intr-un pat si spuneti in minte ce nu vrei sa mai faci.Si repeta, repeta pana iti intra in capu ala
. Ar mai fi ceva...defiecare data cand vezi ceva deochiat inchide ochi
. Nu stiu in ce stadiu esti prietene, ai zis ca o faci de 2 ori pe zi.
Nasoala situatie. Daca vrei sa scapi de aceasta problema trebuie s-o iei incetul cu incetul, adica 1 data in fiecare zi, pe urma 1 zi da si 1 nu, pe urma 1 zi da si 2 nu, si tot asa pana te opresti definitiv. Nu e bine sa te opresti brusc pentru ca o sa-ti dai organismul peste cap, o sa ti-o ia hormonii razna. Si cand faci pauza incearca sa-ti ocupi timpul in care de obicei te masturbai cu o alta activitate de natura sportiva (mers pe bicicleta, jogging, jucat fotbal sau altceva), pana scapi definitiv. Sper ca iti va fi de folos sfatul meu. Bafta.
Pai fa-ti o prietena si de kate ori iti vine o suni si o intrebi ce mai face etc... functioneaza
sau gandeste-te la altceva
Trebuie sa te rogi mult la Dumnezeu sa te ajute sa scapi de acesta ispita, ca e pacat sa te masturbezi.
Si eu am trecut prin problema asta cand eram virgin, dar apoi m-am gandit putin ca doara nu continuam asa pana mor, incearca sa iti gasesti o prietena te-va ajuta mult! *la mine a functionat*
Pe scurt daca nu e prea direct eu as zice : GET A LIFE!
Du-te si tu joaca fotbal stai de vorba cu baietii fetele mergeti cu bicicletele de unde sa stiu eu!