Am zis daca faci sau nu? te intereseaza un subiect ce-i prea mare pentru tine! serios. pune-te si traieste-ti anii astia! n-o sa t mai intalnesti cu ei niciodata! lasa chestiile de "oameni mari" pe mai tarziu! o sa ai parte de ele o viata intreaga, copilaria din pacate e acolo un pic.
Dar ce inseamna? eu am 18 si nu am auzit de asa ceva.
Sex oral
Bleaaah wekkk!
app: de ce va place atat de mult?
Ahh
k-i placut, mai e si o priveliste de vis
nimic mai incantator k el
(ce ma pui sa zic.)
Si atunci oare de ce fetelor nu le place?
Ti s-a facut? daca ti s-a facut si nu te-ai simtit bine, at nu cred ca a fost facut cum trebuie.sau te-ai referit k nu iti place tie sa faci? despre ce vorbim noi la fata asta aici pe pagina.
Sunt fata si nu as face asa ceva niciodata! 1. mi se pare o lipsa de respect fata de mine daca mi-ar cere el asa ceva. 2. daca ar fi sotul meu si l-as iubi enorm si i-as cunoaste trupul ca pe al meu si toate cele, da, nu as putea face un subiect urat din asta, l-as putea satisface! considerand ca m-as simti si eu bine in acelasi timp. doar din dragoste. si in afara casatoriei nu as putea face asa ceva, considerat scarbos. cat sa-l iubesc.
Si asta! bv si respect pentru gandire! nu's cu totul de acord cu tine, dar e ok si asa!