| sweety_9492 a întrebat:

Ce sfaturi aveti pentru a ignora persoana de langa tine...in cazul in care nu o poti lasa dintr'un motiv sau altul... e cam greu merita sa incerci cand stii ca o sa fie la fine cu hapy and

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

II zici ca am gasit o persoana care ma atrage mai mult si nu mai vreau sa continui cu tine pa

| Pacala a răspuns:

Stupida intrebare. Ce rost are sa ignori persoana? N-o placi, renunti la ea si iti vezi de viata ta. O placi, n-o ignori. Sau esti cu persoana aia pentru banii ei sau pentru alte foloase? Daca asta e motivul pentru care sunteti impreuna, chiar nu vad motive sa iti dau vreun sfat.

| Pacala a răspuns:

Pai, daca nu e totul ok, spune-i ce te deranjeaza. Daca nu ia masuri si nu repara lucrurile, paraseste-l, ca nu pierzi nimic. E plin de barbati care stiu sa iubeasca. Trebuie doar sa ii vezi. N-are de ce sa iti fie greu sa il parasesti pe unul cu care nu esti fericita. Ce preferi, sa te chinui inutil in relatia respectiva?happy

| Pacala a răspuns:

Pai, sweety, imi cer scuze, da` cum se numeste femeia care sta cu cineva pentru un interes?happy Daca ai iubit acasa, mi-e mila de el. Acu` na, eu din principiu nu as avea o relatie cu cineva plecat in strainatate sau as termina o relatie in momentul in care iubita ar pleca in strainatate. Pe de alta parte, as crede ca nenea asta din strainatate profita de tine si nu isi foloseste deloc relatiile ca sa te ajute. Caz in care, deh, ce sa spun, e un tip destept. happy

| Pacala a răspuns:

Ai omis prima mea intrebare: "Pai, sweety, imi cer scuze, da` cum se numeste femeia care sta cu cineva pentru un interes?". Fiecare alege ce vrea sa fie si suporta consecintele. Ma abtin de la a-ti mai da sfaturi. happy

| sweety_9492 explică:

Hmmm nup nu de raspunsul asta aveam nevoie...vezi tu cand stai sub acelasi acoperis e diferit...nu am 15 ani sa trec asa usor cu vederea si sa spun hmm stii m-am indragostit de altul.atunci cand locuiesti cu cineva nu e ca atunci cand iesi cu amicii si vezi pe cineva si iti place.se poate intampla doar daca ai insela! deci ca sa nu se interpreteze e bine de evitat.

| sweety_9492 explică:

E stupida intrebarea cand nu esti in situatia celui care o pune! e usor sa judeci de in afara ...nu e usor sa iti iei hainele si sa pleci. fara nicun motiv.ma rog motive sunt dar nu le stie el.si sa i le spui nu stiu cum a reactiona poate nu a fost formulata bine intrebarea dar e usor sa jedeci fara sa vezi cum stau lucrurile de fapt...

| sweety_9492 explică:

Oricum nu e pentru bani. dar un pact este doar ca eu una nu prea stiu sa ma prefac ca e totul ok.credeam ca e mai usor dar...

| sweety_9492 explică:

Ok deci idea este ca eu sunt plecta de multi ani si nu am reusit sa imi fac acte pana acum ...stau cu el pentru ca stiu ca are cunostinte si ma poate ajuta. dar imima mea e acasa.la iubirea mea.cate o data imi vine sa imi bag piciarele in ele acte si sa plec pentru ca nu e usor sa stai cu cineva din interes. dar dupa aia imi spun (trebuie sa am rabdare daca nu am de pierdut pe viitor)nu pot sa inteleg persoanele care stau din interes cum fac sa suporte persoana de langa ei daca nu o iubesc? din fericire sau din pacate nu stiu cum sa spun nu suntem toti la fel!

| sweety_9492 explică:

Nu stiu daca profita...pana acum cu ce mi-a promis ma ajutat...cat de iubitu meu de acasa si mie imi e fff greu.stii cum se spune constiinta nu te poate sa faci ceva dar iti poate rapi fericirea.pe mine acum ma doare sufletul dar nu exista o alta posibilitate decat sa vin acasa si sa stau fara un loc de munca! dupa cum stiti cu totii situatia din tara noastra.:-(:-(