| Mirelica a întrebat:

Ce simti cand faci sex?

Răspuns Câştigător
| Hpzox a răspuns:

Inebunesti, iti vine sa te sui pe pereti... cum sa fie? E ceva de nedescris, cea mai tare senzatie, cred ca ceva mai fain nu exista, deci nu sunt cuvinte sa descrii ce simti.Doar ca asta nu se refera la cei care fac sex fara masura si nu stiu nimic altceva decat asta, ma refer la cei care pun iubire, pasiune in ceea ce fac, si da este putina diferenta intre a face sex si dragoste.

14 răspunsuri:
| Mairead a răspuns:

E o mare diferenta intre dragoste si sex, acum depinde ce vei face tu atunci cand va veni momentul.In legatura cu simtitul este ceva ce nu se poate descrie, insa memorabil

| Mairead a răspuns:

Ai grija, si cu cine!

| Mairead a răspuns:

Intai poarta o discutie cu mama ta

| rousz a răspuns:

Ce poti simtii : placere nu? ca nu o faci din obisnuinta sau ca esti obligat! simti doar placere si amestecata cu mai multe laughing vei simti si tu la un moment dat, dar nu te grabi!

| MauiNight a răspuns:

Cand vei fi mai mare o sa afli happy

| lungudragos a răspuns:

Ah stiu asta...orgasm

| DeanW a răspuns:

Placere imensa.

| aiud002 a răspuns:

Eu stiu ca pentru baieti ii doare (cucu) am 10 ani si stiu de la un prieten si creed ca femeile vor sa fie satisfacute dupa mine salut

| ionutz255 a răspuns:

Pai cred ca esti fff excitat/a si o senzatie de bine cred eu.Nu stiu, nu am incercat dar incearca si o sa vezi

| Gyorgylavy a răspuns:

Pt baieti nu e o diferenta dragostea si sexul, ei se excita oricum, dar pentru fetele care iubesc si sunt iubite e o senzatie super numai daca stiu cum sa ajunga la orgasm si cat de tandru este iubitul cu ele, succes.

| leoktm990 a răspuns:

Pai une-ori conteza si fata daca stie sa faca sexx, dragoste. daca vrei sa vezi iti dau id-ul meu si discutam!

| NarKoOticK a răspuns:

Te simti foarte euforic...ametzesti de placere...cel putin asta simt eu, mai ales daca imi satisfac placerea cu femeia iubita.

| NarKoOticK a răspuns:

Te simti minunat...euforie mai ales daca o faci cu persoana iubita...

| hilohi a răspuns:

Nu stiu ......ca sunt minora inca big grin