| LoveLebadaa a întrebat:

Ce spuneti, sa-i ofer o a 3-a sansa? Se subintelege la cine ma refer... funda raspunsului care ma ajuta. kiss

9 răspunsuri:
| Andreeaa19 a răspuns:

Depinde de greșala făcută. După mine, deja a 3?:O...De unde ști că nu va mai repetaoh go on, așa's băiețiistraight face! Sincer eu cred ca am oferit 10sad, pană am dat cu capul și am deschis ochiistraight face

| BiuL a răspuns:

Nu happy

| NoNameexd a răspuns:

A 3-a șansă? Acel băiat ar trebui să se considere nu norocos,ci extrem de special,păcat că nu apreciază. Poate tu încă ți la el din moment ce ai pus întrebarea asta și ești nelămurită,dar să-ți zic un lucru draga mea,o persoană care te-a rănit, o va face mereu din simplul motiv că știe că o să fie iertată mereu, n-o să-i pese ce-ai tu pe suflet, și crede-mă nimic nu mai este la fel de la prima despărțire, de la 3-a deja șansele ca relație să țină sunt slabe.Eu zic să-i dai o învățătură de minte,pentru că motivul pentru care te-a lăsat este inventat, dacă a fost suficient de prost să plece, tu trebuie să fi suficient de deșteaptă să-l lași, pentru că cică se zice "Dacă te iubește, se întoarce la tine.GREȘIT! Dacă te iubea, nu pleca deloc. Sper că te-am ajutat.Baftă!:*

| Pufoseniiee a răspuns:

Heyyy. depinde de greseala daca te-a inselat de 2 ori si tu l-ai\ai iertat\o eu zic sa nul\o mai terti si a 3-a oara. daca e o greseala banala. Iarta-l\o!

| 7QA3 a răspuns:

Cine stie ca ierti se bazeaza pe asta! A 3-a e deja cam mult, nu crezi? In orice context, e exagerat. Daca tu simti ca merita, da-i-o, dar daca ai dubii, mai bine las-o balta. Succes!

| Mytsaa a răspuns:

Deja 3 greseli sunt prea multehappy va gresi si a 4-a, si a 5-a.happy

| LoveLebadaa explică:

Nu stiu ce sa zic, "mi-a dat papucii" pentru ca ma placea alt baiat cica. straight face

| Arkhasas a răspuns (pentru LoveLebadaa):

E retardat înseamnă. Caută un băiat calumea.

| kmidodo a răspuns:

A3-a sansa nu se da! Parerea mea. Daca i-o dai, mai vorbim!