| damianp a întrebat:

Ce va atrage la un baiat?

In ordine, care credeti ca sunt lucrurile care v-au atras sau va atrag la un baiat? (trasaturile atragatoare)

Cum iti imaginezi ca ar trebui sa arate si sa se comporte?

O comparatie intre ce a avut unu care ti-a placut si altu care nu ti-a placut. Ce era si ce facea unu de nu era/facea celalalt?

8 răspunsuri:
| DracusorImpielitat a răspuns:

Fizic, ma atrag baietii mai inalti ca mine, cu musculatura, draguti, ochi albastrii, bruneti sau blonzi. La un baiat imi place cand venele sunt proeminente, nu stiu de ce, par atat de fragile si de usor de taiat (stiu, suna bolnav), si privirea. Imi plac baietii care lupta sa ma aiba, si sunt inteligenti, si cu umor negru.

| powergirl a răspuns:

In primul rand nu totul se rezuma la cum arata adica cum la inzestrat natura... nu toti sunt feti frumosi si asta nu inseamna ca astia nu au dreptul sa fie fericiti cat despre cum se poarta se comporta... m-au atras cei care se comporta normal nu se dau mare si tare in parcare si sa zica cate grozavii neadevarate, sa fie cat de cat aranjat nu sa curga hainele pe el de parca ar avea haine cu 3 numere mai mari, mi-e intotdeauna mi-au placut ochii la un baiat si mai rapid m-am indragostit de ochii lui decat de altceva, imi plac brunetii asta difera de la fata la fata sa stie sa vb frumos bine mai se accepta si cate o injuratura dar sa nu vb numai cu injuraturi si atat. in rest nu mai stiu fiecare baiat e unic asa ca se comporta unic fiecare fata stie ce ii place la un baiat si asta va cauta bafta

| RAY a răspuns:

In sens neutru spun ca conteaza fizicul adica un barbat inalt,musculos,cu o fata asimetrica, un vanator in savana, se stie ca cei frumosi castiga mai mult, au mai mult noroc in viata, mai multe partenere /parteneri, desi a fi frumos este un mare pas in viata, desi cam cine e frumos are si banii un alt studiu spune ca sunt si mai sanatosi si inteligenti
1 fizic
2 personalitate educatie
3 banii

| oprescudorin11 a răspuns:

La un baiat nu ma atrage nimica. Caci si eu sunt baiat. Daca as fi fata, m-ar atrage sexul, in primul rand si modul de a m-l oferi. In prima faza. Apoim-as gandi pe termen mai lung, m-as gandi daca nu e chiar cretin.
Un barbat trebuie insa, sa se comporte cu o femeie, ca si cu o floare.
Mai mult nu ma pricep.

| MaliciousDeath a răspuns:

Ca fizic,hm,preferabil sa fie brunet, slab, palid si cu plete(pana la umeri). Slabiciunea mea, hahah.
Ca personalitate, imi plac tipii maturi, si in acelasi timp foarte copilarosi.Dar cel mai important este sa-si dea interesul in a ma cunoaste.Prea multi care cred ca te cunosc doar din cauza ca-ti stiu filmul preferat, si eventual, parerea altcuiva despre tine.E neplacut.

| AnonimaOk a răspuns:

Prima data ca sa simti atractie te uiti la fizic. Aceasta insa nu poate fi numita iubire, pentru ca eu una cred ca daca nu are un caracter care sa iti convina, daca nu stie sa se poarte sau pur si simplu aveti prea multe divergente de opinie nu e loc de vreo relatie.
Ca fizic nu ridic mari pretentii, ar trebui sa fie ingrijit, sa fie putin mai inalt decat mine si in general, dar nu stiu de ce, ma simt mai atrasa de baietii cu parul putin mai mare, indiferent de culoare si de ochii albastri.
Ca si caracter este mai greu ca un baiat sa ma convinga... Nu spun asta ca sa fac pe inabordabila pentru ca nu sunt, insa nu accept sa fiu cu orice specimen. Ca un tip sa ma cucereasca ar trebui sa stie sa se comporte, sa ma respecte, sa imi vorbeasca frumos si sa imi arate ca sunt importanta, ca insemn ceva pentru el si nu sa fie indiferent. Uneori imi plac baietii mai "rai" in sensul ca simt nevoia sa am pe cineva capabil sa ma protejeze. As vrea ca partenerul meu sa ma completeze - eu fiind mai sensibila, el sa fie putin mai dur, eu sunt cam negativista si m-ar ajuta sa fiu sustinuta si as sustine bineinteles la randul meu. Un baiat trebuie sa arate interes cand place o fata si sincer nu apreciez momentele alea cand te lasa sa astepti sau cand te ignora de dragul de a crea suspans ori intarzie la o intalnire sa para interesant, incearca sa te faca geloasa etc.
Perechea ideala pentru mine ar fi un rocker (si eu ascult rock), un tip intelegator, ingrijit, genul de persoana al carei scurt zambet sa ma faca sa zambesc o zi intreaga. Ar trebui sa ma influenteze sa fac lucruri pe care nu am avut curaj pana atunci, insa cu o anumita masura.
Pentru tine cum ar fi perechea perfecta?

| MiruD a răspuns:

M-au atras si inca ma atrag Frumusetea, inteligenta, si felul lui de a gandi.happy

| AdelaD a răspuns:

In primul rand trebuie sa cunosti baiatul foarte bine,si daca iti place caracterul totul va fi ok. Atractia fizica dureaza doar la inceput,adevarul este ca prima data o fata se uita la aspectul unui baiat,dar eu sunt de parere ca ar trebui sa il cunosti mai bine,sau cel putin sa incerci. Normal ca noi,fetele ne imaginam un baiat intelginet,amuzant,atent,sincer etc. Comparatii exista,mereu vei gasi un baiat mai bun ca fostul,doar vrei ceva mai bun,nu? Eu am avut multi prieteni si niciunul nu a avut ceva care sa ma atraga mai mult,insa dupa ceva timp, am gasit un baiat exact cum vreau eu sa fie, baiatul cu care sunt si acum, nu te grabi, il vei gasi si tu. Dragostea apare cand te astepti mai putin! :*