| SabinaRsT a întrebat:

Ce vor baietii?

13 răspunsuri:
| WooLove a răspuns:

Intrebarea s-a mai pus pe forumul asta de N ori. deci barbatii vor sa fie iubiti, respectati si sa stii sex`ul este o comletare a iuburii.

| LeuTz a răspuns:

Vai acum o sa citesc comentariile ipocritilor "Vai eu nu vreau sex" si o sa ma minunez cati labagii nocturni sunt pe aici. Toata lumea vrea sex si fetele si baietii in aceeasi masura la un moment dat. Toate comentariile de gen "Vreau iubire, nu sex.; toti se gandesc numai la sex, eu nu" sunt lasate de toti labagii nocturni de pe planeta.O sa iti raspund la intrebare cu o alta intrebare : "Ce vor femeile?" Astea sunt doua intrebari fara raspuns, ca fiecare vrea altceva si are alte gusturi etc

| Skillzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz a răspuns:

Majoritatea.SEX.
Rarrrrrr,chiar foarte raaar gasesti unu` sa vrea iubire.

| xXx_6966 a răspuns:

Multi baieti vor sex.dar un unele kazuri ei nu propun aces lucru...totul depinde de prietenele lor. daca tzin mult la prietena lor,, si o iubesc cu adevarat ei nu propun.dar daca se intilnesk asa doar de a se amuza ///atunci vor...si propun fara rusine,,

| vεηiη a răspuns:

De parca voi fetele sunteti sfinte si nu ati vrea... dupa ce va dezvirginati cersiti dupa p**a

| Stryder_1593 a răspuns:

Ce vor baietii? hmm asta e greu,,
Multi vor sex, sex, sex. Altii, cum sunt si eu intr-o relatie prefera sa aiba pe cineva cu care sa poate purta o conversatie inteligenta, sa poata vorbi orice, sa iesi undeva, cluburi, etc.

depinde de fiecare baiat.
intrebarea, e ce vrei tu!

I hope i helped (^_^)

| King_7212 a răspuns:

Vrem iubire de exemplu sa ti un baiat aproape tot timpul stai pe LG el il iei in brate il saruti tot timpul, dar noi vrem si sex, dar prima varianta merge.

| Gini a răspuns:

Mai eu sunt baiat si nu vreau sex. Vreau iubire.Sex faci cu oricine...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce vor și fetele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

M-am răzgândit. Fetele vor o trusă de machiaj și un tortuleț dietetic în timp ce se uită la un film romantic.
Băieții vor o minge de fotbal și o bere de savurat în timpul meciului.
Irina, tu erai vânzătoarea nu big grin?

| K9pInKuTzZaThA a răspuns:

Baieti vor multa multa piz.a...

Întrebări similare