Este un vis foarte ciudat. Posibil sa-ti revezii prietenii sau sa-ti fie dor de ei.
Mingea poate insemna un lucru, activitate inceputa cu prietenul tau, neterminata, dar tu incerci sa o termii. Oamenii(pastorul, muncitorul)sunt persoane care te vor ajuta pe parcurs, dai ai grija ca vaca, inseamna un dusman pe care prietenii tai o sa incerce sa-l indeparteze.
Mama cat am ras la sfarsit
chestia aia cu majuscule
CE POATE SA INSEMNE!? waaah ce ar putea sa insemne nu stiu frate, ar putea sa insemne ca ai vreo 12 ani~pe o aproximatie vaga, si ca ai o imaginatie foarte bogata
( eu am 17 ani si visez mult mai aiurea, da macar sunt complexe xD )
Urma sa cazi de pe acoperis. dar in vis cand visezi ca cazi, ca esti in cadere, te trezesti. mi se intampla si mie si mai cunosc persoane
Inseamna ca tea patruns dorul de fostii tai colegi de gradinita, sc.si ca iti este dor de ei
asta inseamna
Cel mai tare vis. nu inseamna nimic, poate ca vrei sa-ti vezi niste prieteni vechi, iar tu ii visezi.nu trebuie sa te ingrijorezi.
Inseamna ca te uiti prea mult la televizor, ca nu te-ai intalnit in ultimul timp cu prietenii tai, ca iti place sa vezi vaci pe campie si ca vrei sa te joci cu mingea, glumeam. Sunt doar vise, nu-ti griji. Daca crezi in vise ti se intampla, daca nu crezi nu ti se intampla nimic, cel putin eu asa cred. Succes!