Servus @Cristian04!
Iubirea este necondiționată, teoretic cel puțin așa ar trebui să fie. Nu iubim ca să primim înapoi dragostea. Oamenii se manifestă diferit, dar asta nu înseamnă că nu își iubesc partenerul de viață. O relație de iubire este bazată nu doar pe atracție ci și pe sentimente de respect, de prietenie și nu în ultimul rând pe încredere. S-ar putea să greșesc, dar părerea mea este că ar trebui să mai lucrezi un pic la partea cu sentimentele, poate că ești prea posesiv, poate o sufoci cu dragostea pe ființa iubită. Dragostea nu înseamnă să fii legat, nu înseamnă suferință. Iubirea înseamnă să ai încredere în partener, oferindu-i și libertate (să nu cumva să înțelegi eronat- nu mă refer la o relație libertina unde fiecare are viața lui). Cred că pot scrie mult pe tema asta dar scopul răspunsului meu nu este să te obosesc. Vreau doar să înțelegi că toți putem greși atunci când iubim, dar stă în puterea noastră ca, prin exerciții de voință, să ne dăm seama când exagerăm.
De asemenea cred că o atitudine mai optimistă și mai multă incredere nu doar în partener ci și în propria ta persoană te-ar ajuta enorm să progresezi și să găsești, la momentul potrivit, adevărata iubire.
O seară cu zâmbet și mari succese!
E imposibil. Intr-un cuplu, parerea mea, mereu exista unul care iubeste mai mult si care sacrifica mai mult si celalalt care iubeste la fel de mult insa nu arata la fel de bine ca tine sau...nu stiu...
Mergi pe principiul ARUIESC TOTUL FARA SA CER NIMIC! Vei vedea ca in timp tot ce daruiesti din suflet, neconditionat se intoarce indoit la tine. Intotdeauna poarta-te cu cei dragi cum ai vrea sa se poarte ei cu tine, vei avea implinire si bucuria daruirii in suflet si viata.
Frate relatie de la distanta nu va fi posibil nici odata si fete care sa stee cu tine pentru ca te yubeste este foarte rar asemenea fete acum toate is dupa pl si bani