Nu este neapărat avort, Trixie. Prin chiretaj biopsic, se curăță zona și țesuturile sunt analizate în laborator.
Biopsia- consta in recoltarea unei mostre de tesut din organism in scopul examinarii in laborator. Tesutul analizat la microscop ajuta la confirmarea unui diagnostic. In unele cazuri, pentru prelevare este suficienta doar zgarierea suprafetei (acest lucru se intampla, de exemplu, in cazul frotiului de col uterin).
Chiuretaj- curatire a suprafetei unei mucoase, indepartarea stratului intern al uterului in scop abortiv (doar uneori), biopsic, hemostatic etc.)
Nu, chiuretajul biopsic NU este avort. Se face obligatoriu numai al o femeie care nu este insarcinata. Se scoate mucoasa uterului cu chiureta pentru a vedea daca nu are o leziune precanceroasa sau cancer de uter. Mama ta nu a fost insarcinata, este doar bolnava si se cauta cauza bolii.
Bună.
Mama ta nu este însărcinată şi tu ar trebui să-ţi dai seama de lucrul acesta dacă spui că ştii că a avut menstruaţie săptămâna trecută. Ea a făcut acest chiuretaj biopsic pentru a afla cauza sângerării multiple. Nu e nimic grav, stai liniştită. Sunt sigură că dacă mama ta ar alege să facă avort ar discuta cu tine despre asta.Un copil este o binecuvântare, iar mama ta ar fi bucuroasă ştiind că tu vei fi fericită că vei avea un frăţior.
Baftă!
Http://www.eva.ro/forum/viewtopic.php?topic=7275&forum=5
Citeste aici si vei afla mai multe.
Nu este însărcinată, dar incearcă să fii și tu am afectuasă cu ea în perioada asta, Trixie, ok?
Am citit asta inainte sa va intreb pe voi si acolo spune dor daca doare.Eu vreau doar sa stiu daca e acelasi lucru cu avortul