| loverboy111 a întrebat:

Credeti ca puteti fi mai ghinionisti ca mine? Cand aveam 14 ani o fata miadat vreo 4 suturi intre picioare de era sa ma lase impotent de atunci sjnt 97% sanse sa raman impotent de la doua suturi...
Azi am plecat in parc sa joc tenis de picior cu prientenii si ei au chemat si o fata. Cand era sa plecam fata aceia m-a intrebat daca o duc acasa. Eram si grabit si am zis daca stai in drum spre casa mea. Ea imi zice adresa(acelasi bloc acceasi scara ca mine si habar nu acveam) ma rog o duc acasa intram ajungem in dreptul usii mele si zic gata de aici te descurci si ea raspunde uite un cadou si ma saruta si de abia atunci a deschis iubita usa si cand a vazut s-a enervat asa tare (ea find geloasa de fel) mi-a dat un sut in testicule de nu mai puteam sa respir si cele doua au inceput sa se traga de par si abia m-am ridicat si de nervi am tipat la cea ce ma sarutase'plin de nervi si s-a pus la perete si tot ma duceam spre ea. Si am impins-o de acolo si mi-a tras si aia una la testicule de era sa lesin. dupa ce mi-a trecut si am imtrat cu iubita in csasa ea era foarte suparata.
Si i-am explicat tot si i-am zis ca am avut noroc ca nu am ajuns la spital.
Si m-a intrebat de ce si i-am povestit. Si cand a aflat ca erau sanse aproape nule sa nu raman impotent mai ca a imceput sa planga ca din cauza ei raman impotent si noi voiam ca maine sa facem un copil. Azi s-a intamplat.
La ora 14:23. Si acum ma mai doare adica si la 16:18.
Nimeni nu e mai ghinionist ca mine.

32 răspunsuri:
| loverboy111 explică (pentru OodanteoO):

G SuzeG-ul e o eroare.
100% e real.

| Madalyn3 a răspuns:

Da, lol. Ai o imaginatie destul de bogata, tu nici anii pe care îi spui in poveste nu-i ai. Deci imagineaza-ti altceva, dar sa fie mai inventiv!