| UnAltVirginTristȘiDisperat a întrebat:

Cum arată o conversație telefonică între o fată care îi oferă unui băiat girlfriend experience? Ați încercat vreodată? Cum a fost? Este legal să plătești pentru așaceva? Sau nu este nevoie să plătești?

25 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Ce mișto făceam de ăștia în adolescență)))))) atunci primeai bonus pe apel primit, comedie pura, aia se numește linia fierbinte, costă nu o face nici una gratis, trebuie să înțelegeți că valoarea unei femei consta în vaginul ei deci ea va oferi vaginul contra cost în funcție de fizic

| UnAltVirginTristȘiDisperat explică (pentru RAY):

Poți să detaliezi răspunsul? Și mai există astăzi astfel de linii telefonice?

| RAY a răspuns (pentru UnAltVirginTristȘiDisperat):

Exista dar costă mult și răspund babe, in schimb există grupuri pe telegram, discord cu fete care o fac, poate găsești și aici la noi la mănăstire, sunt și măicuțe mai perverse

Pe Discord? Și ce fac mai exact?

Se masturbează cu tine la telefon

Ai încercat vreodată GFE, fizic sau la telefon?

Pe vremea mea era cu telefonul și MMS,dar era altă generație,alta mentalitate,petreceam timp afara cu alți copii așa dacă stau pe telefon non stop nu găsești nimic,ți o spun din experiența,părerea mea trebuie sa ai un scop în viață, că e vorba de sport, dieta, socializare, lucru

Noi nu stăteam acasă,mergeam seara la cules de fructe, apoi ne jucam, erau vremuri superbe, mi dor de acele vremuri iar oamenii nu erai așa răi, nesimțiți

| Violleta2022 a răspuns:

Nu exista asa ceva!

| Lukasssz a răspuns:

O conversație GFE la telefon e caldă, personală, cu glume, complimente, întrebări despre ziua lui, vorbe de susținere și afecțiune, ca între iubiți.
Eu nu încerc, dar știu unii care fac asta laughing
Legalitatea plății depinde de țară și servicii; unele GFE sunt plătite, altele nu. Important: să fie consens și să nu implice ilegalități.

| UnAltVirginTristȘiDisperat explică (pentru Lukasssz):

Unde găsesc și eu așaceva în limba română?

| Lukasssz a răspuns (pentru UnAltVirginTristȘiDisperat):

Cluj-Napoca - Strada Emil A. Dandea Nr. 1

| UnAltVirginTristȘiDisperat explică (pentru Lukasssz):

Așa de departe...sad Eu sunt din București. Ce este la adresa aceea din Cluj?

| anaad2011 a răspuns:

Ce dracu ii aia?

| UnAltVirginTristȘiDisperat explică (pentru anaad2011):

laughing Fata se comportă ca și când ar fi iubita băiatului, un joc de rol. Cred că este superexcitant.

| RAY a răspuns (pentru anaad2011):

Gen iubit la distanta

| anonima100947 a răspuns:

Băiat girlfriend? Nu ințeleg, e o altă fată dar pe post de băiat? lol morrr))))))))))

| UnAltVirginTristȘiDisperat explică (pentru anonima100947):

Nu. Fata se comportă ca și când ar fi iubita băiatului, este un joc de rol.

| anonima100947 a răspuns (pentru UnAltVirginTristȘiDisperat):

Ok se preface, se folosește de el

| UnAltVirginTristȘiDisperat explică (pentru anonima100947):

Depinde cred, pentru că băiatul poate să ceară GFE.

| MercyAngel a răspuns (pentru anonima100947):

Nu ai înțeles întrebarea. Hai că reformulez pentru tine: cum arată o conversație telefonică între o fată care îi oferă girlfriend experience unui băiat?

| anonima100947 a răspuns (pentru MercyAngel):

Ok, e o conversație erotică la telefon? nu stiu că niciodată nu am făcut asta laughing)))))))) morrrr

| RAY a răspuns (pentru anonima100947):

Adică aia joaca teatru pe banii

Da, joacă teatru, dar cred că este excitant pentru băiat. Ai încercat acest serviciu? Nu mai știu dacă te-am mai întrebat, scuze.