Ce mișto făceam de ăștia în adolescență)))))) atunci primeai bonus pe apel primit, comedie pura, aia se numește linia fierbinte, costă nu o face nici una gratis, trebuie să înțelegeți că valoarea unei femei consta în vaginul ei deci ea va oferi vaginul contra cost în funcție de fizic
Poți să detaliezi răspunsul? Și mai există astăzi astfel de linii telefonice?
Exista dar costă mult și răspund babe, in schimb există grupuri pe telegram, discord cu fete care o fac, poate găsești și aici la noi la mănăstire, sunt și măicuțe mai perverse
Pe Discord? Și ce fac mai exact?
Se masturbează cu tine la telefon
Ai încercat vreodată GFE, fizic sau la telefon?
Pe vremea mea era cu telefonul și MMS,dar era altă generație,alta mentalitate,petreceam timp afara cu alți copii așa dacă stau pe telefon non stop nu găsești nimic,ți o spun din experiența,părerea mea trebuie sa ai un scop în viață, că e vorba de sport, dieta, socializare, lucru
Noi nu stăteam acasă,mergeam seara la cules de fructe, apoi ne jucam, erau vremuri superbe, mi dor de acele vremuri iar oamenii nu erai așa răi, nesimțiți
O conversație GFE la telefon e caldă, personală, cu glume, complimente, întrebări despre ziua lui, vorbe de susținere și afecțiune, ca între iubiți.
Eu nu încerc, dar știu unii care fac asta
Legalitatea plății depinde de țară și servicii; unele GFE sunt plătite, altele nu. Important: să fie consens și să nu implice ilegalități.
Unde găsesc și eu așaceva în limba română?
Cluj-Napoca - Strada Emil A. Dandea Nr. 1
Așa de departe... Eu sunt din București. Ce este la adresa aceea din Cluj?
Fata se comportă ca și când ar fi iubita băiatului, un joc de rol. Cred că este superexcitant.
…taeeeee
Băiat girlfriend? Nu ințeleg, e o altă fată dar pe post de băiat? lol morrr))))))))))
Nu. Fata se comportă ca și când ar fi iubita băiatului, este un joc de rol.
Ok se preface, se folosește de el
Depinde cred, pentru că băiatul poate să ceară GFE.
Nu ai înțeles întrebarea. Hai că reformulez pentru tine: cum arată o conversație telefonică între o fată care îi oferă girlfriend experience unui băiat?
Ok, e o conversație erotică la telefon? nu stiu că niciodată nu am făcut asta )))))))) morrrr
Adică aia joaca teatru pe banii
Da, joacă teatru, dar cred că este excitant pentru băiat. Ai încercat acest serviciu? Nu mai știu dacă te-am mai întrebat, scuze.