| alabama00 a întrebat:

Cum cuceresti o fata de 15 ani cu care nu esti foarte apropiat si care pare neinteresata de tine? Sfaturi? Multumesc...

5 răspunsuri:
| LiveYourLife a răspuns:

Pai parerea mea ar fi sa-i atragi atentia cumvawinking

de exemplu intreab-o cum o cheama

sau de exemplu ca sa intri putin in vorba cu ea ai putea sa-i zici"te cunosc cumva de undeva?"

sau incearca sa faci rost de id-ul de mess dupa parerea mea oamenii sunt mult mai deschisi pe mess si asa va cunoasteti si apoi poate o sa vb si fata-n fatahappy

sper ca te-am ajutat...hee hee

Răspuns utilizator avertizat
| Madalyn a răspuns:

Degeaba iti dam noi sfaturi daca tu nu ai curajul necesar sa le aplici!
Personal nu mi-a placut niciodata teoria, practica este baza in zilele noastre! Degeaba ai teorie daca nu stii sa aplici ceea ce stii!
Uite, eu iti zic ce poti sa faci, depinde de tine daca vrei sau nu:
1) fii tu insuti
2) fa in asa fel incat atunci cand treceti unul pe langa altul, ea sa te loveasca din greseala (poti aplica asta intr-un loc aglomerat)
3) daca fata are bun simt, iti va cere scuze si de acolo puteti intra in vorba... daca nu iti va cere scuze, inseamna ca e lipsita de bun simt iar parerea mea ar fi ca nu ar trebui sa-ti mai bati capul cu ea! happy
4) nu-ti pot spune ce cuvinte sa-i spui unei fete ca sa intri in forba cu ea deoarece asta vine de la sine la momentul respectiv, trebuie doar sa-ti dai drumul la imaginatie si sa respecti punctul 1, dar odata intrat in vorba, o poti invita la un suc, sau ceva. de acolo, vezi tu ce faci tongue

E simplu, curaj sa ai!winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Idea este sa faci cea ce crezi ca te ajuta da inradevar oamenii sunt mai deschisi pe mess pentru ca ei sunt la distanta de persoana cu care se vb si atunci apare siguranta interioara ca nu prea se poate inmtampla nimic dar prin mess poti ranii sau schimba total sentimentele cuiva si intr-adevar mai bine asculta de la noi si pune in practica fa-ti curajul ma numesc moldovan vlad din cluj napoca si am 16 ani cu placere sper sa iti fie de folos

| alabama00 explică:

Ne cunoastem, dar nu suntem apropiati. Iar masina nu am ca am doar 15 ani. Fac 16, iar de cadouri, nu e genul. E greu de cucerit, e foarte dificila. E cam indiferenta cu mine si v-am cerut sfaturi pentru a ma apropia mai mult de ea.

Întrebări similare