anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum deosebesti iubirea adevarata de pasiunea trecatoare?

10 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Da,sentimentele initial,sunt identice,dar o pasiune trecatoare dureaza putin,e ca un foc de paie!
Se aprinde azi,te arde pana te racoresti,se consuma si se stinge,fara regrete.
In timp ce iubirea in afara valvataii din tine,are si durata, mereu si mereu mintea si sufletul tau sunt stapanite de aceeasi persoana, uneori o viata intreaga.
Iar regretele nu numai ca sunt enorme, dar nici mintea, nici sufletul tau nu vor si nu pot accepta ca ea sa se stinga vreodata!

| Liviucu a răspuns:

Oohh, ce intrebare frumoasa. In sfarsit o intrebare frumoasa dupa luni bune in care citesc doar tampenii pe aici scrise de cei mici.

Stii, am laudat intrebarea dar raspunsul e atat de greu de dat si mai ales de gasit... Pana la urma cred ca pasiunea o avem in noi in fiece sentiment oferit celuilalt tocmai pentru a primi dragoste ca deh, asta e si conditia esentiala in iubire sa dai ca sa primesti afectiune, si... pasiune. Dar, vezi tu, astazi chiar si dragostea adevarata poate deveni trecatoare cu o foarte mare usurinta din atatea motive. plecand de la anturaj si sfaturi tampite date de cei de langa noi, pana la parinti sau chiar din vina noastra. Deci, iubirea adevarata poate fi si trecatoare dar daca nu am mai pune pasiune ar mai fi la fel? Poate ca nu dar am scurta frumusetea lucrurilor si tot nu e bine. happy

Cand afli raspunsul sa mi-l spui si mie. happy

| neutrino a răspuns:

Fara experienta si multa durere acumulata in timp, nu ai cum!

| sensualus a răspuns:

Iubirea adevarata se implineste

| MrAnderson a răspuns:

Salut, Bubulina

Poata parea vulgar raspunsul meu, dar mi se pare o metoda eficienta.
Daca dupa ce te masturbezi inca te gandesti la el/ea, inseamna ca il/o placi cu adevarat.
Sper sa nu te simti jenata, dar e adevarat, din punctul meu de vedere.

Cu stima,
Neo

| Stelutza1990 a răspuns:

Ceau, draga.
Buna intrebare ai pus.
Parerea mea este asta : este iubire adevarata cand va simtiti bine unul cu altul si comunicati, in orice conditii.
Sa va sprijiniti la greu si sa va ajutati sa evoluati ca oameni, tot iubire se cheama.
De pasiunile trecatoare, nu stiu sa spun, pentru ca mie imi lua cam 10 -20 minute sa ma lamuresc cu aia doar frumosi si zegzy.

Te-am tzucat, si sa alegi bine iti doresc.

| adrianamara a răspuns:

Pai pasiunea trece usor si simplu in schimb iubirea e cel mai complex sentiment si ma tem ca daca e iubirea adevarata nu se uita niciodata, ea se va transforma cu timpu in respect, daruire etc

| Hermaniona a răspuns:

Pasiunea o avem in noi in fiece sentiment oferit celuilalt tocmai pentru a primi dragoste ca deh, asta e si conditia esentiala in iubire sa dai ca sa primesti afectiune, si... pasiune. Dar, vezi tu, astazi chiar si dragostea adevarata poate deveni trecatoare cu o foarte mare usurinta din atatea motive. plecand de la anturaj si sfaturi tampite date de cei de langa noi, pana la parinti sau chiar din vina noastra. Deci, iubirea adevarata poate fi si trecatoare dar daca nu am mai pune pasiune ar mai fi la fel?

| detty24 a răspuns:

Se simte diferenta, diferenta pe care nu o poti vedea doar daca trece ceva timp...

| dasdsad a răspuns:

Iubirea adevarata te face sa suferi, pentru ca imediat dupa aceea, lucrurile sa revina la normal. Pasiunea trecatoare, e atunci cand te simti la fel cu mai multe persoane. In mare...

Întrebări similare