| KindKid17 a întrebat:

Cum fac o fata sa ma placa, daca nu e da la scoala mea?
FUNDA!

Răspuns Câştigător
| mikele33 a răspuns:

Am trecut prin asa ceva de mult timp si cunosc sentimentul. pai ar trebui sa-ti iei inima in dinti si cum stiu bine ca ti-e teama s-o opresti si sa-i marturisesti, ar fi bine sa-i scrii pe o hartie cateva cuvinte ce simti si ce vrei, cum ar fi:as vrea sa stii ca oricat de mult am incercat sa te opresc si sa-ti marturisesc ceea ce simt pentru tine mi-a fost imposibil din teama de a nu-ti rade de mine si a alunga.am ales calea scrisului fiind cea mai lesnicioasa, doar asa iti pot spune ceea ce simt, ce cred si ce sper. oricare ar fi raspunsul in urma acestui gest al meu necugetat si disperat, te-as ruga sa afli totusi cat imi esti de draga si ce pline imi sunt zilele si noptile de tine. cu drag si scrii numele tau. scrie asta, e ceva simplu doar nu-i

| Medema a răspuns (pentru mikele33):

laughing))Secolul IV, aici planeta pluta..receptioneaza,avem o naveta spatiala care se indreapta catre voi! Nu e obligatoriu!

6 răspunsuri:
| Medema a răspuns:

Frate gaseste chestii comune!

| Iuliiaa a răspuns:

O chemi la un suc, vorbesti cat mai mult cu ea pe facebook. cand esti cu ea pe afara ii mai faci complimente de genul ' wow, ce ochi ai' sau chestii de genul, dar nu foarte multe laughing.

| neutrino a răspuns:

Ea stie ca tu existi?

| Anastasia1997 a răspuns:

Buna,incearca sa o chemi pe afara, sa stai mai mult cu ea, sa o cunosti mai bine. Apropiete de ea si dai de inteles ca o placi.Fa.o sa se simta in siguranta langa tine si ca poate avea incredere,. Sper ca te-am ajutat daca mai ai nevoie de ceva lasa.mi un msj :*

| AlexSein a răspuns:

Fi tu insuti, daca nu te place pentru ceea ce esti atunci nu te merita happy

Întrebări similare