anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum iei o decizie atunci cand nu simti nimic? Sa te intorci la fostul de care te-ai despartit recent din cauza neintelegerilor dar care iti jura ca se va schimba dupa 3 ani, sau sa ii dai o sansa baiatului nou cu care vorbesti, care e mai matur si vede altfel lucrurile, care a asteptat ani de zile sa termini relatia sa poata sa schimbe 2 vorbe cu tine.Imi este ceva foarte dificil de decis deoarece pentru fostul in prima saptamana am simtit ca NU mai simt nimic dupa 3 ani, iar pentru acest " nou tip " acelasi sentiment.Intr o saptamana nu poti avea sentimente clare dar nu poti nici sa dai inapoi si iar sa faci un pas inainte si tot asa.Asta am facut eu de 1 saptamana incoace, am dat sperante celora din jur, m-am invartit in jurul cozii si m-am simtit ca intre 2 pereti care se strang iar eu nu pot evada.Gura prietenilor,exul, actualul baiat cu care vorbesc, parintii, totul e asa deodata in jurul meu si nici nu pot sa ma acomodez cu tot.Sunt foarte foarte sufocata.Ce ma sfatuiti sa fac? Eu m-am gandit sa ii dau o sansa fostului sa vad daca chiar se schimba si daca mai pot simti ceva pentru el.Ii dau 3 zile.M-am gandit asa ca,daca mai am sentimente pentru el ar trebui sa le trezeasca repede,insa daca nu va mai fi, macar nu voi trai cu regretul ca nu m-am convins.

Răspuns Apreciat de Editori
| OldSoul a răspuns:

Orice ai alege, niciuna dintre relatii nu te va face sa te simti implinita.

Daca te intorci la fostul, se va preface o perioada ca fiind schimbat, apoi se intoarce de unde a plecat, poate mai rau.

Daca alegi tipul nou, cel mai adeea nu vei fii atrasa de el.
Oarecum, faptul ca te-a asteptat in tot acest timp il face sa decada in ochii tai, si de aici o problema.
Acum desigur exista si posibilitatea sa-ti placa ceea ce-ti ofera si sa te schimb, insa in opinia mea, nu se va intampla asta.

Recomandarea mea e sa te conformezi, si sa inchei relatiile (indiferent de natura lor) cu ambii baieti.
Ramai o perioada singura, pune-ti ordine in minte, bucura-te de singuratate, si in timp, iti vei da singura seama ce ai de facut.

8 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Ramai cu al 2-lea tip, chiar pare ca tine la tine si ca ar merita o sansa. si eu am incercat o impacare dupa ani cu un fost, a fost un dezastru, ne-am despartit dupa putin timp.

| anonim_4396 explică (pentru Adry05):

Nu ai inteles.Persoana de care m-am despartit acum o saptamana...
. avem 3 ani de relatie...am avut

| RAY a răspuns:

Ai nevoie de timp nu e asa?

| Violleta2022 a răspuns:

Niciodata nu te intorci la un fost, pentru ca nu exista viitor fericit, alaturi de acea persoana.
Daca nu a functionat cand inca aveati sentimente unul pentru celalalt, nu va functiona niciodata.
Ia o pauza de la toti si toate si pune-ti ordine in ganduri!
Un om nu se va schimba niciodata, pentru ca aia este natura lui. Poate sa promita si sa jure cat vrea, dar asa ceva nu se va intampla niciodata. Poate sa incerce o perioada, dar nu va renunat niciodata la vechile obiceiuri, pe care le va relua, cand se va simtii confortabil. Un viciu nu va piere niciodata!

| anonim_4396 explică (pentru Violleta2022):

E fost la modul, ne-am despartit de o saptamana ptc eu am decis asta, am decis ca nu mai pot sa imi aud jigniri sau alte treburi...Mi-a plans in fata si toate treburile si e prima data cand ne-am despartit pe bune.

| Alexuţ02 a răspuns (pentru Violleta2022):

În unele cazuri, mai rare de fel poate să fie şi un viitor fericit, fiindcă unii regretă, oricât s-ar schimba, 100 % nu o s-o facă, obiceiurile vechi tot rămân cum ai zis şi tu.

Mare plus la ce ai zis aici.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

In alte dati tu erai lacrimogena?

| Violleta2022 a răspuns (pentru anonim_4396):

Sincer, poate sa planga non stop, sa se dea cu curul de pamant, daca te-a jignit, da-i un sut in cur sa zboare pe partea cealalta a drumului.
Ca de-l ierti acum, va intelege ca poate sa faca ce vrea cu tine si data viitoare te va bate, sau te va face albie de porci in locurile publice. Un barbat cu un asemenea vocabular si temperament, nu se va schimba niciodata.
Sfatul meu este sa nu accepti niciodata sa fii jignita!
Daca nu te respecta acum, cand sunteti in luna de miere, pana la casatorie, cum crezi ca te va respecta dupa ce te mariti cu el?
Iti spun eu: nu va avea nici cel mai mic respect pentru tine si nici nu-i va pasa ca te-ai suparat.
Asemena temperamente colerice si limitate, nu merita iertati!
Da-i pace! Sunt 3.5 miliarde de barbati pe lumea asta si tu pleci urechea la un mitocan care te jigneste?
Fa-te libera si sunt sigura ca vei gasi un barbat care sa te iubeasca, sa te respecte si sa-ti vorbeasca frumos toata viata, asa cum am gasit si eu.

| alina2k18 a răspuns:

''care a asteptat ani de zile sa termini relatia sa poata sa schimbe 2 vorbe cu tine''
Ce l4ba trista laughing

| Necunoscut112 a răspuns:

Singura problemă e că te-ai aruncat intr-o noua relaţie foarte repede si nu ai avut timp sa arzi etapele necesare vindecării după o ruptură. Tu te fapt nu ti-l doresti pe fostul, dar nu ai trecut de despărţire. Trebuia sa stai macar 3-4 luni singuram

| Alexuţ02 a răspuns:

Sincer, băiatul cel nou merită clar mai multă atenţie dacă a stat atât după tine, dar aici intervin sentimentele, şi tu încă nu l-ai uitat pe fostul şi nici n- o să-l uiţi prea curând ^^, nu te mai minţii singură că nu mai simţi nimic pentru el, pentru că simţi, ai tu o pierdere pe moment.

E total greşit să te întorci... deşi sentimente încă sunt, nu poţi avea un viitor alături de el dacă te-ai despărţit de atâtea ori şi nu s-a schimbat, dar până la urmă e viaţa ta, dacă simţi că merită, mai încearcă o dată. e vorba de sentimentele tale.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dacã esti sufocatã, ai nevoie de o fazã de curvit. da-i bataie, distreaza-te relatiile lasã ca numai te zãpãcesc in acest moment.

| pagliaci a răspuns:

Abia te-ai despărțit de cineva și sari în altă relație. Prostie cruntă.