O chemi la o cafea suc ce vrei tu, si ii spuni : "uite mai X-a, eu tzin la tine, imi esti ft draga, si vreau sa stiu daca sentimentele sunte reciproce...pentru ca eu vreau o realtie pe viitor cu tine" vezi cum reactioneaza, numai daca iti iei inima in dinti si ii spui in fata reusesti sa afli ce crede ea, si doar asa ii poti spune, si asa pari si "barabt" in fata ei, cum s-ar zice, un tip care iti spune sentimentee asa pe fata nu la telefon sau alte chestii se remarca
succes :*
Sunt in aceiasi dilema ca si tine, eu nu am curajul sa ii zic ce simt pentru. ea... poate tu ai, parerea mea e sa-i zici in fata...
O prinzi intr-un loc singura pentru ai putea spune sentimentele tale fata de ea,dar daca nu reusesti, ii poti da un telefon sau sms, spunandu-i ca vreti sa va intalniti.Nu uita, niciodata sa nu-i spui unei fete ca o iubesti prin telefon!
Bafta!
Paste Fericit!
Pai...in primul rand alegi iesi cu ea la plimbare intr-un loc frumix sau la un film de dragoste si ii spui ca o placi si daca ea simte aceleasi sentimente pentru tine si ii spui daca vrea sa stea cu tine si asa
sau
poti sa o suni si sa ii spui prin telefon dar asa nu vei da dovada ca esti barbat si nici nu cred ca o sa accept mai bine prima varinata daca o incerci pe a2a esti las sorry ca iti zic
acum mult succes!
Pai spune-i in fata ca o iubesti dupa accea daca si ea te iubeste totul va decurge bine nu fi timid altfel o vei pierde daca chiar o iubesti asa mult spune-i si vezi ce parere are si ea despre tine
funda?