Incearca sa te gandesti la ce faceati inainte, cand inca va era bine in relatie.Asta o sa te ajute. U vrei ca el sa iti acorde atentie, dar tu ii oferi lui atentia de care are nevoie? Gandeste-te si la asta.Propune-i sa faceti ceva ce in trecut va facea placere amandurora, sau, de ce nu, propune-i ceva nou de care esti sigura ca ar fi incantat. Daca nici asta nu da roade, atunci renunta tu.Inseamna ca nu te mai vrea langa el si nu are rost sa lupti.Succes!
Poate ca uneori trebuie sa lupti si alteori trebuie sa o lasi balta. dar aproape un an cu momente deosebite.parca imi e greu sa las balta totul, ne-am despartit si impacat de zeci de ori.
Draga mea, se pare ca nu ai vrut sa-ti expui toata povestea, probabil pentru faptul ca cel mai important lucru pentru tine in acest moment este mentinerea relatiei. Detaliile situatiei tale actuale si povestea voastra de dragoste cu toate amanuntele ei sunt foarte importante atunci cand te afli int-un moment delicat, cu atat mai mult atunci cand ceri ajutorul cuiva, acesta trebuie sa fie informat pentru a-ti da un raspuns in cunostinta de cauza. Din scurta ta intrebare pot doar sa-mi dau seama ca tu si partenerul tau va aflati intr-o perioada delicata, iar tu te simti amenintata de faptul ca-l vei pierde si iti doresti sa lupti pentru a-l pastra langa tine. Probabil stima ta de sine a scazut, te simti complexata si consideri ca depinde de tine daca va veti desparti sau nu, daca tu vei avea toate armele la tine, daca esti sau nu suficient de buna pentru a te pastra langa el. Ei bine, intr-un cuplu, lucrurile nu stau niciodata asa. In cuplu sunteti doi, iar tot ce construiti, relatia voastra in sine depinde de voi amandoi si nu numai de tine. este necesar sa va analizati in particular, tu pe tine insati si el pe el insusi, iar apoi, impreuna sa va analizati si sa discutati despre voi si despre relatia voastra. Stima de sine scazuta, insecuritatea, lipsa comuncarii si a increderii in tine pot fii motivul ca tu sa nu te simti iubita si apreciata de celalalt si chiar motivul despartirii. Pentru ca, in timp, aceasta insecuritate si stima de sine scazuta vor duce la posesivitate si dependenta ceea ce nu este sanatos nici pentru tine nici pentru relatie. Invata sa te cunosti pe tine insati, sa te analizezi pentru a afla de iti doresti cu adevarat de la relatia ta si de la partenerul tau, apoi incearca sa comunici deschis si eficient cu partenerul tau despre toate acestea, si in acest fel, vei afla chiar de la el ce isi doreste de la tine si ce asteptari are de la relatia voastra. Indiferent ce vei afla si daca relatia voastra va continua sau nu, nu uita ca o relatie inseamna intotdeauna doi oameni diferiti cu idei si asteptari diferite, iar construirea si mentinerea unei relatii se bazeaza pe comunicare. Incearca sa te iubesti pe tine si sa-ti acorzi atentie tie insati pentru ca celalalt sa-ti acorde atentie si sa te iubeasca!
Pana acum cine a luptat? doar tu, doar el, sau amandoi? si cu ce ati luptat sau cu cine, cu ideile, cu prejudecatile voatre, cu persoalitatea voastra, sau cu ceva exterior? Iar dragostea chiar e o lupta sau... ar putea doar sa se intample, sa vina de la sine?!