Cred ca mama ta iti creiaza ceva probleme si ai ajuns la concluzia ca nu te mai iubeste. Exista un moment cand intre parinti si copii se creiaza mici conflicte intre generatii, parintii au trait alte vremuri si copii gusta din plin libertatea care le este oferita din plin de mediu care-i inconjoara. Ca sa vezi ca te iubeste, priveste cum se uita la tine si ce usor te iarta, cum te asteapta si cat de mult doreste sa nu duci lipsa de nimic.
Cum poti crede ca mama ta nu te iubeste? Mama este om ca oricare dintre noi, si are si zile bune si zile rele. Sa nu mai vorbim despre temperamentul fiecaruia, implicit al mamei. Eu nu am nici pe departe o relatie de prietenie cu mama mea. Pot spune, chiar, ca exista in viata mea prieteni care stiu mai multe despre mine decat mama mea. Au fost situatii in care nu m-am simtit sustinuta de ea si acum imi dau seama ca eu cu mama mea nu am baut niciodata un ceai impreuna ca intre prietene. Dar cu toate astea sunt sigura ca ma iubeste, absolut sigura.
Hmmmm... ea te ubeste oricum stai linistita vorba aceea:"Esti lumina ochiilor ei(LOR) " Daca ai conflicte in familie
eu zic ca ea tot te iubeste
O mama intotdeauna isi iubeste copilul.De asta sa nu te indoiesti niciodata.Nici nu ar trebui sa te intrebi asa ceva.
Daca nu te'a dus inca la mare sa inveti sa inoti, echipata cu un sac legat cu sfoara la gura, nu'ti face probleme, te iubeste!
Oare ce te face sa crezi ca mama ta nu te iubeste? numai tu poti stii! dar e pacat sa spui asemenea lucruri
Cine plateste facturile in casa? cine ti-a luat calculator? cine ti-a luat televizor ca sa te uiti la miley? cine te imbraca? cine iti face de mancare? cine ti-a luat telefon mobil? cine ti-a cumparat mobila pentru camera ta? cine cumpara de mancare? daca tu singura nu faci nici una din aceste lucruri atunci nu mai pune intrebari idioate! p. s. Miley e varza!
In clipa in care dai nastere copilului tau, toata scara de valori se schimba: copilul este intotdeauna pe primul loc! Iubirea de mama apare inainte de nasterea copilului, si se stinge odata cu viata mamei; nu exista mama sa nu isi iubeasca copilul. Sa nu te indoiesti niciodata de asta! Cand vei fi mama, vei afla ce sentimente pot salaslui in sufletul de mama, si cat de greu iti este ori de cate ori copilul tau are probleme, de orice factura ar fi acestea...