Am trecut toti prin asta...
Pai daca vrei sa o cuceresti si sti sigur ca si ea te place faci asa:
Ii poti da o floare si sa vorbesti cu ea despre cat de minunata e si ia-o cu incetul.Peste cateva zile daca vezi ca se uita dupa tine converseaza cu ea si spune-i ca e frumoasa si daca ii place de cineva. Apoi intreab-o cu curaj "Tie iti place de mine?" daca spune da, este bine si veti si un cuplu junior dar, daca spune nu, nu este o problema, spune-ii cam asa: Inregula, eu te plac dar daca nu simti la fel...Asta este" si atat.
Dar daca fata nu te place:
Incearca sa afli. Pune un prieten sau o prietena de a ta sa o intrebe pe cine place.
Bafta! Funda ca mi-au amortit mainile! Funda?
Pai in general,ori ii spui pe mess ce simti,dar nu inainte de a te comporta frumos cu ea,sa o aperi,sa o ajuti,sa o asculti,sa ii dai dreptate.
Cele mai multe fete apreciaza darurile,de exemplu florile, ciocolatile sau ursuleti de plus.
Alte fete,le place sa iasa la un suc.
Invita mai multi prieteni de ai tai si iesiti la un suc,desigur invatand'o mai intai pe ea,sa vezi daca vrea
Altor fete le place cand le i'ei in brate,chestii romantice,sa o tii de mana...
Sau in general,fii mai dur cu ceilalti, gen jmecher, sa o impresionezi.
Poti incerca si chestia. spune-i unui prieten sa ii supna daca ii place de tine sau sa ii spuna ca o placi.
Sper ca te'am ajutat!
Funda?
Indragostit de o fata de 11 ani? pai vorbeste frumos cu ea, zii ca e frumoasa etc
(((iubita mea e din Spania! Nu e corect si nu are mess si voi va plangetic a nu stiti ce sa faceti? eu cand fac 18 ani ma duc in Spania la ea sa fac facultatea acolo astea is copromisuri! pentru persoane dragi! asta sa faci daca o placi si o va impresiuna sa poate nu nu stiu...
1. Cred ca te cunosc...2. Si eu am aceiasi problema.3. Sa sti ca de obicei nu merge sa o alinti, sa o ti de mana, pentru ca ea din moment ce nu simte nimic pentru tine o sa i se para penibil.4. Incearca sa stai cat mai mult timp cu ea, sa vezi ce ii place si apoi sa para ca te atasezi de ea.5. Eventual pune un prieten sa o intrebe ce crede despre tine.6. Cand incepeti sa stati mai mult timp impreuna de abia atunci poti sa ii spui ca o placi. Ea trebuie sa gaseasca ceva la tine. Asa doar din aspectul fizic nu prea merge la fete. Cu ele trebuie sa te comporti ca un smecher cu freza misto, sa te dai mare.7. Deabia cand deveniti,, prieteni buni buni" poti sa ii dai cadouri si s-o alinti. O sa isi schimbe parerea despre tine.8. Ei o sa ii placa de multi alti baieti dupa, dar n-ai ce-i face. Ea daca simte ceva pentru tine sau cel putin o rlatie de prietenie o tine ca secret doar pentru ea sau si cu prietenele ei, deci poti sa le intrebi si pe ele cum ii pari. Poate te ajut cu ceva. Vad ca deja ai dat funda. Bafta la agatat
madalia350 întreabă:
Ginchiz întreabă: