| Nathalie18 a întrebat:

Cum pot sti daca fostul ma vrea inapoi?

10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Un fost te vrea inapoi doar ca sa mai profite inca odata de tine si apoi sa te arunce, sau sa faca misto pe seama ta.
Pentru ca, o relatie care nu a mers niciodata, nu va merge nici de data asta.
Are dreptate Hammurabi! Depinde cat estid e inteligenta, sa intelegi ca nu exista viitor alaturi de un asemena om, cum nu poate exista nici o relatie cu el, dar daca s-a intors si te cauta, este doar pentru ca vrea ceva de la tine, in nici un caz pentru ca te-ar iubii.

| corbulalbrosu a răspuns:

Il intrebi in mod direct si ii ceri sa-ti spuna cat se poate de cinstit care este parerea lui in legatura cu voi 2. Succes!

| Fatamuntilor a răspuns:

De ce ar trebui sa te vrea inapoi?
Acuma depinde de ce v-ati despartit! Au aparut alte persoane in viata voastra? Ai avut parte de neplaceri din partea lui? obi
De obicei iti va da mesaje, te va cauta, va incercasa recucereasca!
Eu zic sa nu te compromoti.Mai ales daca stii ca are o relatie Vei fi a cincea roata dela caruta!

| Hammurabi a răspuns:

Asta e în funcție de cât ești de inteligentă.
Și nu o spun la mișto.
Dacă știe că te duce mintea, sigur nu te va vrea înapoi, pentru că e convins că și-o va lua peste ochi.
Dacă nu, va încerca să mai profite de tine câteva luni, până va deveni din nou "fostul".

| Alexuţ02 a răspuns:

Dacă încearcă să se bage în seamă cu tine, ăsta e un semn.

Dacă te priveşte cumva într-un mod ciudat, şi ăsta e un semn.

Dacă prietenii lui, sau prietenele îţi spun că se simte trist, că parcă nu mai e el de la despărţire, de asemenea.

Dar dacă e un fost, crede-mă, mai bine lasă-l aşa.

| GirlOnline81 a răspuns:

Eu iti voi raspunde la intrebare cu o alta intrebare: tu il vrei inapoi? Si daca da, de ce? Banuiesc ca nu v-ati despartit degeaba, nu?

| Andrei258 a răspuns:

Din comportament si priviri

| Misteryy a răspuns:

Natalie, inainte sa stii daca fostul te vrea inapoi este important sa stii de ce il vrei inapoi, de ce v-ati despartit si daca merita, odata ce ai trecut peste aceste intrebari, poti vorbi cu el pur si simplu si apropie-te de el, fii atenta la detalii daca i se accentueaza respiratia, cum se comporta ( daca simte emotii), chiar daca nu vrea, il poti intoarce daca se simte coplesit de emotii, daca nu poti vorbi cu el fa-te vazuta frecvent in jurul lui si observa-i comportamentul.

| Snoopy001 a răspuns:

De obicei o sa te caute. Nu face greseala sa te rogi de el sau sa te pui la picioarele lui pentru ca o sa isi bata joc de tine.

| Nathalie18 explică:

Multumesc tuturor pentru raspunsuri. Toti aveti dreptate si meritati asa zisa funda, de aceea nu o sa o dau la nimeni pentru ca nu ma pot decide. Stiu ca aveti dreptate toti

Întrebări similare