| snezoo a întrebat:

Cum pot vraji o fata ca sa fie cu mine?

41 răspunsuri:
| Parintele a răspuns:

Nu ai nici o sansa sa o vrajesti... apeleaza la Mama Omidahee hee

| ioanaa a răspuns:

Fii original, fii amuzant si in acelasi timp un prieten. Nu incerca vrajeala, majoritatea fetelor isi dau seama cand baietii nu sunt seriosi, plus ca sunt plictisite sa tot auda mereu aceleasi chestii.

leonardk
| leonardk a răspuns:

Nu trebuie sa o vrajesti. Trebuie ca prin comportamentul tau sa o determini sa tina la tine. Vrajelile nu tin mult. Bafta

| catalina_2916 a răspuns:

P o fata deosebita nu o poti vrahi, doar o poti surprinde prin gesturi frumoase, sa-i faci complimente, s-o inviti in oras, sa-i acorzi multa atentie, sa-i vb frumos, s n-ai scapari vulgare ...adica p mine asa m-ar putea cuceri un baiat.succes!

| Anonim_1678 a răspuns:

Mda si eu am o problema asemanatoare. e o fata la mine in clasa (eu clasa a 8a) (app sunt din buc nu-s daca conteaza) si imi place foarte mult, de frumoasa e frumoasa foc dar la comportament nu prea. se comporta cam imatur pentru o fata, si asta ma cam deranjeaza. in vacanta de vara imi dadea voie sa o ating sa stau langa ea, etc dar acum, la scoala, parca e cu totul diferit, ma jigneste, rade de mine, si normal ca ma scoate din sarite... de 2 sau 3 ori am luat-o de mana si am stranso mai tare din cauza nervilor(intr-o zii cand eram extrem de nervos, sa mai bagat si ea si de aia) asa ca daca aveti vreun sfat cum so cucerect sunt bine venit happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu vreau sa stiu...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fi tu insuti si fi cat mai modest si amuzant... fa gesturi frumoasa si incearca sa ii castigi increderea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa incepi cu gesturi simple. o floare... un compliment...mai tragi cu ochiu cate un pic...si sigur iti va cadea la picioare.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa te dai la ea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuie sa fi Leonardi Di Caprio sau sa conduci un Lamborghini ca sa vrajesti o fata. Astea nu merg la fetele care merita cucerite cu adevarat.
Uite cateva sfaturi care sa te ajute sa o faci sa inteleaga pe fata visurilor tale ca este admirata fara sa devii prea ciudat.

1. Baga-te-n vorba. Daca inca nu va cunosteti, gaseste ceva original si interesant despre ea sau despre situatia in care va aflati si spune-i. Daca se dovedeste comunicativa si prietenoasa e totul ok, puteti sa barfiti mult si bine pana cand vei ajunge in situatia sa pui intrebari care sa te ajute sa o cunosti mai bine.
2. Afla ceva cu totul si cu totul deosebit despre ea. Are ceva deosebit? Parul, ochii, hainele? Ceva ce nu toata lumea obesrva?
3. Las-o sa inteleaga ca ti se pare speciala fara sa ceri nimic in schimbul acestei remarci. Nimic, adica nu-i cere numarul ei de telefon sau vreo intalnire, play it cool. Fa-i un compliment, dar nu dimnalea de-i face oricine. Nu-i zice : „ ce ochi frumosi ai". Fa o remarca despre personalitatea ei, ar trebui sa mearga mai bine si sa te faci remarcat. Prima impresie conteaza.
4. Probabil daca faci ce-am zis mai sus, va zambi, iti va multumi de compliment si se va uita in alta parte. Poate o sa si roseasca. Chiar daca n-ai obtinut nimic, ai facut o prima impresie buna si se va simti bine toata ziua daca complimentul tau a fost bine ales si sincer.
5. Da-i id-ul tau sau numarul tau de telefon si cara-te. Nu-i da ocazia sa accepte sau sa refuze. Daca faci asta fara sa te pierzi si pe urma pleci ii vei trezi curiozitatea.
6. Nu te uita inapoi. Daca nu te suna sau nu te cauta pe mess las-o in pace. Nu o interesezi si gata. N-o lua in nume personal, se mai intampla. Dar daca te suna sau te cauta inseamna ca ai vrajit-o. Bravo. Restul depinde de voi doi si cat de compatibili sunteti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incertk intai pe mata si pe urma faci pracktik pe alta fatawinking

| xXBleast4uXx a răspuns (pentru anonim_4396):

De ce ma sa faca asa ca ai facut si tu la fel te-ai suit pe mata si dupa aia te-ai suit pe alta fata?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ii spui I Love U In The But si ii a ta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuie sa o vrajesti ca nu tine vrajeala trebuie sa ai incredere in dumnezeu si sa te rogi sa iti dea fata dorita

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu-i cere din prima numarul de telefon orcim nu til va da fi amuzant in preajma ei.Si spune-i mereu ca o iubesti:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prima data o iei cu frumuselul dupa aceea ii dai flori si o inviti in oras eu am reusit si am un copil de 7 luni

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma va rog spuneti-mi cum sa o fac casa ma placa e prfea frumoasa ce naibi s afac pliz ajutati-ma

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca tie iti place de ea. zii in fata: Imi place de tine. tie iti place de mine. si vezi... poate reusesti succes!winking big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca tie iti place de ea. zii in fata: Imi place de tine . tie iti place d mine . si vezi ... poate reusesti succes !winking big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa ai bani si o masina

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

trebuie sa ii dovedesti ca o iubesti adica sa nu te porti urat cu ea sau sa nu vb urat cu ea sa-i faci gesturi frumoase si s-o ajuti cand are nevoie si multe alte gesturi frumoase eu asa am facut si mi-a reusit... iti doaresc multa bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si am avut aceeasi tehnica 'a vraji'dar sin pacate nu mere ...atunci big grin am incercat altceva(n-am mai vb urat si m-am comportat frumos cu ea) Bafta bey; p

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tocamai acum trec prin asa ceva dar fiti atenti ca sa "vrajesti" o fata trebuie sa ii acorzi multa atentie stai langa ea sa fii politicos si daca e frig afara o intrebi de mai multe ori daca vrea geaca... si stai langa ea te prefaci ca ii tii de cald la mana si o tii da mana... si sa nu faci pe batman in fata eii si sa ai respect de sine ma rog la mine a mers deci bft all la agatatbig grin pupic pentru fete

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Baiat vb cu o fata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Descurcate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma o vrajesti cu bipuri no duci la cafe sau alt undeva laughing puri si simplu am ancredere asa tine ai paan la 12 noaptea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai c ar trebui sa fac?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa ii faci niste complimente deosebitr

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu cum, asta incerc si eu(am 12 ani).am o prietena care o plk f mult dar ea stie ca o plk si mi-a zis ca vrea sa fim doar prieteni dar tot simt ca ceva ne leaga dar nu stiu cum sa procedez.Plz ajutati-ma!

| Iuly1598 a răspuns:

Sa fim seriosi. Faza cu "fii tu insuti" sau "comporta-te frumos si fii politicos" merge foarte foooarte foooooarte rar.

| Popescu_8609 a răspuns:

Fii tu însuţi. happy
Apropo... cât despre chestia că trebuie să fii politicos cu ea nu ştiu dacă funcţionează.
Am văzut că au şanse mai mari de reuşită acei băieţi care fac mişto de ele(desigur, mişto cu bun simţ, adică râzi cu ele, nu de ele), decât băieţii care se purtau politicos.
Nu înţeleg psihologia feminină. sad