Nu merita sa plangi pentru nimeni...
Ba da...
La cat de serioase sunteti voi femeile nu merita sa planga nimeni dupa voi...
Bai,ti am explicat ca n am ig/Facebook.
Intrebarea nu era pusa pentru tine nu ma intereseaza insta tau sau Facebook sau only sau tik tok... daca vrei sa ascunzi unele lucruri ascundele in continuare...
Ce only la 14 ani?
Daca tu ai 14 ani eu sunt regele charles al 2 lea Ș))
Da cat am?
Nu conteaza si te rog nu mai comenta la mesaje...
Pai zi odata cat am
Nu ma intereseaza cati ani ai......canta la alta masa...
Hai,pa
Cine vorbeste, un băiat. păi voi sunteti primii care inşelati
Depinde de baiat sunt si baieti care nu inseala totul depinde de relatie...eu de exemplu nu am inselat niciodata dar am fost inselat...
„La cat de serioase sunteti voi femeile nu merita sa planga nimeni dupa voi..." Așa este, am plăcut la un moment dat o fată și m-a refuzat spunându-mi că ar fi refuzat pe oricine altcineva, nu numai pe mine și peste câteva luni am aflat de la ea că avea de gând să intre în relație cu un băiat (acțiunea se petrecea cu câteva luni după ce m-a refuzat) și că acel băiat și-a cam bătut joc de ea. M-am simțit răzbunat. Acum am o iubită dar își cam bate joc, zice că vine la București dar tot găsește scuze să nu o facă. Relațiile de cuplu sunt instabile, mai bine lipsă.
Daca vezi ca te ignora ignoro si tu nu lasa sa te simta ca esti papa lapte nu fi disperat dupa ele sunt 3 femei la un barbat pe lumea asta asa ca ai de unde alege
Simplu, nu îți mai faci relație, foarte multe relații se încheie cu despărțiri, este mai bine fără, mai puțină suferință.
UnAltVirginTristȘiDisperat întreabă: