Daca faci cu prezervativ e mai sigur si siguranta te face uneori sa te simti relaxat.
Insa cel mai bine este fara, e natural, asta daca iti cunosti bine partenerul, aveti incredere si sunteti intr-o relatie de lunga durata.
si daca tot faci fara e obligatoriu sa gasesti o alta metoda
Prefer sexul fără prezervativ, se simte altfel, senzația este mai intensă. Dar asta nu înseamnă că nu mă protejez, din contră până să ajung la această etapă am folosit numai prezervativ. Sunt convins că așa ar trebui să facă toți tinerii să folosească prezervativul. Eu nu-l mai folosesc pentru că prietena se protejează ea cu anticoncepționalele prescrise de medic, și cu toate astea eu nu ejaculez în ea, ci afară, să fiu și mai împăcat cu ideea că șansele unei sarcini să nu existe. Cu toții știm că anticoncepționalele pot preveni o sarcină în proporție de 99%, 1 % reprezentând acele cazuri în care apar alte dereglări hormonale, care pot apărea de la un organism la altul.
Prin urmare atâta timp cât nu aveți o relație stabilă, o dorință de a întemeia o familie cu partenerul, nu vă aruncați cu capul înainte la sexul fără prezervativ.
Sunt atâtea boli și atâtea copile care rămân însărcinate peste noapte.
Așa că aveți grijă, și să aveți o zi frumoasă.
Cu prezervativ, decât să devin tată în timp record şi cu boli incurabile mai bine cu, da sigur.
Cu fără ai senzaţii mai tari.
Dar e cam naşpa să recurgi la JOS CAUCIUCUL când le-o tragi la multe tipe.
E naşpa când te trezeşti cu o boală d-asta incurabilă.
Dar mă gândesc.că prima SIDA e mai naşpa. Mă gândesc că după ce o iei pe prima deja la a 2-a, a 3-a ai imunitate şi nu te mai afectează. Right?!
Sexul cu prezervativ ala aduce relaxare si liniste sa nu fie ceva grav
Sexul fara prezervativ neprotejat aduca riscul partenerei partenerului sa ramana insarcinata Funda?
Cu normal! Decat sa ma trezesc peste cativa ani cu boli sau cu vreo sarcina nedorita
Sincer, ar trebui cu prezervativ pentru varsta ta. Dar daca chiar vrei un copilas, iti propun sa iti stabilesti mai intai o relatie sincera si de durata