Dar ce. daca nu ar mai fi virgina, gata, s-ar termina totul?
ma tot mir de unii oameni.
Ar trebui sa o intrebi, pentru ca intr-o relatie foarte importanta este comunicarea.
Cand...iti dai si tu seama.ca doar nu te`ai nascut ieri si ti-au dat ochii azi) wtf:O
Trimite un sms catre vagin.(glumesc)
Cel mai bine este sa o intrebi.
Este cel mai important.
Este atat de important acest aspect pentru tine? Daca e asa, probabil ar trebui sa reevaluezi relatia ta cu ea... Cum recunosti. Pai... o intrebi... Si speri sa aiba suficienta incredere in tine incat sa-ti spuna... Si iti dai seama dupa felul cum se comporta cand se ajunge la lucruri mai intime.
Ce importanta are pentru tine puisor? nu stii daca sa o incepi sau nu... daca iti da un raspuns pozitiv o vei crede?! apropo cati ani ai?
Are vreo importanta? Tu mai esti virgin sau ai gustat placerile vietii? Daca raspunsul la a doua intrebare este "da", atunci poti emite pretentii, daca este "nu" atunci nu mai intreba.
Omule in ce secol traiesti?
O picatura de sange de papagal pusa pe antebrat deasupra mainii... daca picatura se intinde, inseamna ca nu este virgina, nu crezi, verifica...
"cami" unde sa-i bage degetul?
Dar de ce te framanta chestia asta? Trecutul ii apartine, prezentul conteaza! Tu esti virgin? Ai asteptat-o pe ea pana acum? Culmea...
SAlut sunt nou pe forum si am si eu o mare problema... sper sa nu luati ce va zic in gluma. e totul cat se poate de serios... sunt cu o fata de 3 ani si ceva... ne iubim foarte mult... problema e ca eu sunt foarte foarte gelos... si in acest timp 3 ani... nu am reusit sa facem nimic... din multe neintelegeri si din neincredere, dar totusi ea este de acord, eu nu, imi e frica k dupa aia ma va insela si nu voi putea afla daca se duce la altu... ea sustine k sunt primul ei prieten si ca este virgina... eu sunt cel cu neincrederea si nu o cred, nu stiu nici eu de ce... cum fac sa imi dau seama daca e virgina sau nu... va rog ajutati-ma ca de ceva vreme ma tot gandesc la asta! va multumesc si sper sa nu luati in gluma. luati totul in serios! multumesc!
cre1onnnn întreabă:
ArisTOTelx întreabă: