Sfatul meu ar fi sa citești cărți de specialitate, e greu sa ți dea cineva un sfat care sa meargă la sigur, trebuie sa vezi unde greșești de ce nu merge, nu ar fi greșit nici sa apelezi la un psiholog poate ca și el poate sa te sfătuiască sau sa te facă sa ți dai seama cum sa acționezi. Un alt sfat pe care îl dau tuturor este sa aibă viata sociala, prieteni cu care sa mai iasă ca să poata sa cunoasca o fata într un anturaj, nu pe net. Cu cât ai giata sociala mai bogata cu atât sunt posibilități mai mare de a cunoaște fete
Am avut prieteni, am fost la psiholog, am avut o viata sociala activa pana am vazut ca totul era in zadar si am renunțat, mai mult ce era sa fac?
M-am saturat sa cheltui banii prin cluburi, restaurante weekend de weekend degeaba totul mi s-a parut in zadar.
Greșit nu faceam nimic ma comportam corespunzător vorbeam civilizat frumos insa dupa ce reuseam ceva cu cineva dispareau pur si simplu...
La viata sociala nu trebuie sa renunti niciodată, indiferent dacă ești singur sa nu, fiindcă e bine sa ai prieteni sa ieși din casa, și dacă îți faci o iubita crezi ca nu mai ai nevoie de nimic altceva? O relație nu rezolva totul, nu umple toate golurile, viata ta trebuie sa fie echilibrata și abia apoi sa ai o prietena. Scopul nu e doar găsești o persoana, scopul este sa ai experienta sa înveți mereu ceva nou, sa fii curios sa ieși din zona de confort, sa te dezvolți ca om, dacă faci astea nu cred ca nu apare și prietena. Dacă ai o prietena ce urmează după? O faci centrul universului tău și atât? Altceva nu ți dorești pe lumea asta? Spui ca ești politicos dar nu e de ajuns, toată lumea e politicoasa, trebuie sa ai un pic de cultura, trebuie sa ai simțul umorului sa fi un pic interesant pentru acea fata.
Virginitatea este cel mai frumos cadou pe care il poti oferi partenerului tau in noaptea nuntii, bine ar fi sa te pastrezi pentru casatorie, nu ca toate panaramele care fac sex cu cine apuca.
AI TIMP, nu moare nimeni, virginitatea este un AVANTAJ nu un HANDICAP de care trebuie sa scapi imediat ce te nasti
Si cine mai accepta barbati virgini in ziua de azi sa fim serioși...
Oamenii cu creier, panaramele cu bmw si ochelari de soare iarna, sau tunate cu plastice dorna, clar nu, acum depinde de tine in ce cercuri de invarti. Vrei sa fii cu oameni seriosi cu care chiar poti face o familie? Fii curat, virgin, nu e o rusine ba din contra e un avantaj.
Vrei sa fii cu zdrente si panarame, da trebuie sa ai la activ, dar astea te vor parasi in a doua secunda la greu, sa stii de la mine.
Sa te obisnuiesti cu ideea sa faci alte activitati care sa iti fure gandul, stiu ca e greu, aproape imposibil, cu cat inaintezi in varsta cu atat iti va fi infinitiv mai greu! deja nici nu vreau sa ma gandesc prin ce treci de la depresie pana la nopti nedormite
Referitor la intrebare totusi mi se pare extrem de frustrant sa reusesti sa iesi la intalniri cu fete si totusi sa nu finalizezi, poate o fi ceva gresit la tine te da in jos personalitatea, habar nu am
farcry444 întreabă: