Tu asa o fata frumoasă banuiesc ca tu esti in poză, de ce te pune sa faci asa ceva, tu chiar vrei? Sau este o obligatie? Ce varsta ai?
Nu vreau sa par un jegos dar 1999 din numele ei nu cred ca se refera la numarul de parteneri pe care l-a avut, just sayin', cat despre intrebare, Gabriela mai bine astepti o fata sa iti raspunda una care are curajul si tupeul sa o faca, numai bine.
Un oral "bun" inseamna satisfactie pentru ambii parteneri. Asa ca in primul rand pentru a oferi un oral bun trebuie sa-ti doresti sa-l faci si sa-l faci cu placere. Aici un rol important il are barbatul, igiena lui personala, atitudinea lui, etc. Depinde iarasi de ce prefera el, cat de repede, cat de adanc, sa te ajuti cu mana sau nu, mai intens sau mai delicat, sau combinat, etc. De aceea e important sa-l incurajezi sa-ti spuna ce si cum vrea chiar in timp ce faci asta...Macar la primele acte. Ne e nimic gresit sa comunice cu tine, ba dimpotriva.
Daca e un barbat cau oarecare experienta e simplu, te lasi indrumata. Daca e unul cu putina experienta nici el nu stie exact ce/cum vrea, dar oricum e ok pentru el pentru ca teoretic unul incepator sa-i zicem asa e multumit ca este, nu are asa mare importanta cum este, mai ales ca nici el nu stie exact la ce sa se astepte. Dar nu e problema, invatati pe parcurs ce va place si cum sa faceti sa fie bine. Doar trebuie sa comunicati.
E bine ca vrei! dar stii ca nu esti obligata in vreun fel! poate doar ca pedeapsa! dar nici asa nu ai vrea sa o faci! nu ai avea de ce!
O sa fii jignita de multi pentru intrebarea asta, dar nu mi se pare nimic wow in a te informa. nu exista vreo tehnica speciala din punctul meu de vedere..gandeste-te ca sugi o acadea sau o inghetata pe bat. o sa devii mai buna cu cat experimentezi mai mult. insa asigura-te ca nu faci oral oricarui baiat si fii sigura ca inainte sa pui gura pe penis, sa fie si el curat, spalat. daca ai mai multe intrebari iti stau la dispozitie
Fiecare considera in felul sau un oral bun, discuta cu partenerul si ghideaza-te dupa zonele lui erogene...saruta-l peste tot si vezi unde tresare unde zambeste mai mult. unde se simte bine si acolo insista.
Un sex bun nu e cel plănuit, gen iti suni iubita si ii zici, Fă, vezi ca diseară facem sex Nebun, nu, Adevarata pasiune in sex/ dragoste este cea spontana, cand o faci din dragoste, plăcere. Nu cand o plănuiesti ca sa fii si tu in rand cu lumea, eu i am dat limbi ultmei fete cu care am intretinut relații intime, stii unde? Afara pe o banca...a fost cel mai tare moment din viata mea s-o fac in natura, in fine. Sexul oral nu percepe nicio metoda, pur si simplu o faci, cu timpul o faci din ce in ce mai bine!
Chiar crezi ca exista vreo tehnica? Tu faci ceea ce simti, sa nu zgarii cu dintii si sa ai grija sa nu te ineci. Si ai grija cu cine faci sex in general!
Ioanamicutza întreabă:
intrebaritpu1056 întreabă: