| mirelushata a întrebat:

Cum sa ii zic ca nu mai sunt virgina? sau macar sa il fac sa creada ca mai sunt ..nustiu cum sa procedez la anul fac 18 ani sa apelez la himenoplastie?

11 răspunsuri:
| AriannaAri a răspuns:

De ce trebuie sa il minti? straight face

| CristiDinBucuresti a răspuns:

De mici vă place ....la

| OoBunnyoO a răspuns:

Nu vad de ce l-ai minti nu are rost sa apelezi la nimic, virginitatea oricum tot ti-o pierzi mai devreme sau mai tarziu, acum ce faci stai si apelezi la himenoplastie pentru toti prietenii pe care ii ai de-a lungul vietii? Spune-i ca nu mai esti virgina, nu cred ca o sa il deranjeze, la urma urmei priveste partea buna: ai experienta. tongue

| SugarLips a răspuns:

Si ce daca apelezi la asa ceva?! Tu virgina tot numai esti...doar spune-i, daca te iubeste cu adevarat, o sa treaca peste orice. Bafta:*

| Doomnezeu123 a răspuns:

Himenoplastia dureaza doar cateva zile...bafta la "preacurvit"!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se intampla ca oamenii sa aiba relatii care se sfarsesc. Faptul ca nu mai esti virgina duce pe oricine cu gandul la faptul ca ai avut o relatie care...s-a terminat. E firesc sa cunosti pe altcineva si ce ai trait inainte nu trebuie sa aiba importanta. Cei mai multi oameni trec prin asa ceva. Daca vei avea 30 de relatii la viata ta vei face 30 de interventii chirurgicale ca sa fii virgina pentru fiercare barbat?
e absurd! Spune-i adevarul, nu are de ce sa il supere ca ai mai avut o relatie inainte de el, poate si el a avut.
Minciunile nu sunt bune si intodeauna sunt descoperite, mai devreme sau mai tarziu, adevarul iese la suprafata si cand se va intampla asta va fi si mai rau. Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, zi-le sa-ti monteze un fermoar, sa tina mai mult...
Sau lacrimeaza nitel si baga-i texte ca esti supraelastica, asa n-o sa stie niciodata ce si cum.

| Libelle a răspuns:

Ce naiba...Crezi ca nu ai dreptul sa ai un trecut? Sau cum, ca eu nu inteleg.
Faptul ca ai avut o relatie in care ai facut sex nu da dreptul decat unui incuiat sa creada ca esti o parasuta sau sa iti puna un impediment din cauza asta.

| JeleUUU a răspuns:

Zi ca ai fost o... si ti-a placut p.a foarte multbig grin

| mirelushata explică:

Imi e frica nu stiu cum ar reactiona(nu sunt curva am vorbit cu un baiat 2 ani si s-a intamplat sa nu mai fim) acum imi ete frica sa mai am o relatie cu un baiat

| xDanix1998 a răspuns:

Uite am 18 ani baiat iti dau un sfat spune-i ca pana la urma asta e se mai intampla sa o faci pe la 16, 17, 18 cei asa mare lucru nu mai are el asa de mult de lucru, sau ca nu mai poate sa te bage la palmarezul dezvirginatelor pff depinde si de baiat vrei sa vb mai multe baga la mess:boscor20 si mai vb