| 1Q a întrebat:

Cum sa invat sarutu frantuzesc?

Răspuns Câştigător
| Jozefina a răspuns:

Hhh,intrebare ce ma fact sa rid,in fine iti dau ceva indicii ceea ce nu cred ca vei intelege caci e nevie de practica,dar incercamEste important sa fii liber si nu musca nicidecum,ca atunci cind saruti prea apasat musti dar asta nu e atait de placut,nici nu umbla cu limbutza ca sa mozolesti partenerul pe fata)) Cind vi se ating buzele usor se incep a deschide atunci vine de la sine sa scoti limbutza dar ai grija sa nu o bagi pina in git)) asa usor apasat,dar tine minte nu sta numai intr-o miscare si pe un loc pe aceeasi parte de buza putin mai misca dar sa ai grija sa nu faci prea rapid si cum am mai zis sa nu faci partenerul in jurul gurei plin de saliva ca devine nu prea placut,,dar cum au zis si altii,incearca iat ce am zis eu pe un mar pe mina,nu stiu unde, nu tit fa griji ca te vei descurca, totul in viata e prima oara.bafta!

6 răspunsuri:
| Andramarina35 a răspuns:

Vine de la sine:-)

| Garffield a răspuns:

Cu o partenera, de preferat una fara experienta, asa nu te vei intreba "Oare m-am descurcat?".
Succes! smug

| TukAnk a răspuns:

Omg...ce sfat dumitrescule... exerseaza pe mana ta,pe dosul palmei,joaca.te si tu acolo cu limba, apoi cand va fi momentul sa pui in practica o sa prinzi miscarile in functie de cele ale partenerului, succes!

| Duduluna a răspuns:

Deci dragule acum un an si eu mi-am pus aceasta intrebare.dar cand am vazut ca pune mana pe mine si mnaa imi baga limba in gura totul a venit de la sine.in acel moment noi nici nu eram impreuna dar dupa faza cu sarutul am devenit cel mai tare grup din cartier.deci crede-ma la inceput am avut mari emotii dar totul a venit de la sine. cand am vazut cat de bine te simti dupa ce faci asta,am vrut sa o tin tot asa. Deci draga totul va veni de la sine, doar ca o fata nu are atat de mult curaj sa vina la tine sa te pupe deci cand iti faci curaj, te duci frumos la prietena ta si ii bagi bine limba in gura. multa bafta

| Dumitrescu_Mihnea_1993 a răspuns:

Trebuie sa iti cumperi o serie de 4-5 gaini sanatoase si sa exersezi pe gaoz acolo bine

| Dumitrescu_Mihnea_1993 a răspuns:

TukAnk Calmeaza-te papushe; e ok; esti urata...nu te mai agita, stai linistita big grin