Salut în primul rînd toate cuvintele de alint la adresa prietenei tale trebuie să vină din inimă, pe lîngă cunoscutele cuvinte iubito, scumpo, dragă, găsește o formulă de alint care să plece de la numele ei, cum o cheamă pe ea încearcă să îl scurtezi, tu știi cum o cheamă și ce crezi că se potriveste.
Trebuie intai s-o iei incet, apoi din ce in ce mai mult. Astfel ii dai prietenei tale timp sa se acomodeze cu noile sale apelative. Poti s-o alinti iubi sau pisi. Nu exagera prea mult, avnd in vedere ca nu toata lumea adora sa fie strigat intr-un fel de foarte multe ori. Poti de exemplu sa vezi cum te alinta ea si sa incerci s-o alinti si tu cu ceva asemanator. iti spun: nu exagera!
Buna! piciule,pui,pisoi,mazgalici,piticot,piscot, bebe strumf, bubulina,.Mie mi se par amuzante si majoritatea le foloseste iubitul meu si imi plac la nebunie
. Depinde care e relatia dintre voi! bafta!
Arunc-o de la etaj![]()
![]()
uite faza cu alintatu vine de la sine, dadaca nu ti se primeste ea si invatsa si tu niste declaratii de pe net! care sigur le'a mai citit de vre'o 2-3 ori![]()
Buna sunt fata si iti pot spune clar ca alinturile trebuie sa vina din inima spune-i exact ce vezi la ea cea ce iti place si niciodata sa nu folosesti alinturi de genu gagicutzo(pare ca relatia voastra e doar ceva trecator)viata mea(ii dai prea multa incredere in ea si daca se intampla sa va despartiti va crede ca e intotalitate vina ei)pufosico(ii dai impresia ca e grasa). Poti folosi alinturi de genu ingerasi,iubita,pisicuto,iepurasi,inimioara,puiut,ursulet, zono, printeso.Mie cel mai mult imi place ingerasi dar acum e si modul in care o percepi si o vezi tu.
Salut! Puteti sa-i ziceti Pui,Fluturash, Dragostea mea, Viata mea, Scumpo, Printesa mea, Iubi, fumoaso.Nustiu daca vam fost de folos! Bafta!
Funda!
Eu iubitei mele ii spun ''Degetica'' sau ''Degetico''! Eu zic ca e destul de dragut!
buburuzel întreabă: