| Ira a întrebat:

Cum sa uit persoana iubita?

36 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Dar de ce sa uiti? Au fost momente minunate, de ce vrei sa le uiti chiar daca acum te dor? Pastreaza frumosul din orice lucru si nu lupta impotriva sentimentelor talewinking

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Nu ai cum, si crede-ma ca e mai bine asa.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Incearca sa ai alte preocupari.

| lplostonyou a răspuns:

Nu te mai gandii la ea, simplu happy

| HBK a răspuns:

Nu poti trece cu vederea asa usor. Daca a fost ceva serios, e greu.Incearca sa-ti gasesti pe altcineva, sau macar alti prieteni noi. Ei ar putea sa te ajute sa treci mai usor peste, dar nu te-ar "vindeca " de tot.

| undercovergirl a răspuns:

Buna,

Este foarte greu sa uiti persoana iubita, cu atat mai mult cu cat relatia voastra a fost una speciala.
Fiecare persoana cauta in viata sufletul pereche, jumatatea ei, partea care ne completeaza...trecem prin diferite incercari in dorinta de a iubii pe cineva si de a ne simtii iubiti incat la un moment dat descoperim ca persoana de langa noi nu este "sufletul pereche " si ne simtim tradati, umiliti si la capatul puterilor.
Insa, daca privim lucrurile in profunzime descoperim cu uimire ca sufetul nostru este asemanator "Pasarii Phoenix", se ridica din propria cenusa si continua sa iubeasca.
Suntem puternici chiar daca ne consideram slabi si asta ne-o dovedeste timpul si problemele cu care ne confruntam de-a lungul vietii.
Este foarte greu sa uiti ca ai iubit pe cineva si ca i-ai daruit tot ce ai avut, insa nu imposibil. Cea mai mare parte in procesul de "uitare " ( sa zicem asa ) il constituie timpul.
Dupa aceea totul tine de tine. Important este sa vrei sa-l uiti, sa nu te agati de amintirea lui, de clipele frumoase petrecute impreuna, de nimic din trecut.
Daca gandesti inspre viitor si iti doresti sa mergi mai departe iti garantez ca desii uneori vei simtii nevoia sa cedezi, vei reusii sa uiti persoana care te-a ranit profund.
Inarmeaza-te cu rabdare si pozitivism si cauta in continuare, undeva se afla si sufletul pereche, poate cautand si el happy

| adi4ever a răspuns:

Imbata-te si vei uita cu sigurantalaughing

| i.love.me a răspuns:

Nu ai cum.suferi o perioada, pentru ca iubesti...asa e mereu ai fost fericita insa nu se termina mereu cu happy end.sad

| RaSpUnS.pT.vOi a răspuns:

E atat de greu #:-s
Stiu cum e! Insa viata ne supune la probleme mult mai adanci, mai puternice.Cu timpul, care e cel vindecator, vei accepta ca asa a fost sa fie, ca nu a fost dat sa fiti impruna.
Numai bine si iti doresc sa uiti, daca intr-adevar iti doresti acest lucru roga-te la Bunul Dumnezeu, El iti va da putere si vei reusi sa duci la bun sfarsit acest chin.Cu vointa totul se poatehappy

| Paris a răspuns:

Iti raspund in putine randuri. daca a fost iubire, raspunsul e "greu". Daca a fost doar o copilarie, lucrurile vor lua intorsaturi pozitive imediat happy

| madalina_8123 a răspuns:

Indragosteste-te iar!

| CristiB93 a răspuns:

Cat timp ati suferit dupa ce ati piedut persoana iubita sad?

| aandreea27 a răspuns:

Buna.
E f dificil sa uiti persoana careia i-ai daruit totul. Desi simti ca nimic nu mai are rost, desi ai impresia ca niciodata nu vei mai iubi, ai sa vezi ca, la un moment dat, cand te vei uita in urma la tot ce-a fost, ai sa consideri ca tot raul a fost spre mult mai bine! Dar pentru asta e nevoie de f multa vointa din partea ta. Lasa timpul sa treaca. E cel mai bun medicament. Gandeste-te ca asa a fost sa fie si destinul vostru nu era sa fiti impreuna.
Incearca sa te regasesti, fii doar tu cu tine si gandeste-te ca avem o singura viata, care e atat de scurta si nu merita sa plangem si sa suferim pentru cineva care nu merita.
Incearca sa te uiti in jurul tau, sunt convinsa ca exista multi care te plac si care ar da orice pentru un zambet de-al tau.
Lasa trecutul sa ramana trecut pentru ca numai asa vei putea sa incepi o noua viata.
Capul sus! Ai sa vezi ca vei reusi!

| Love4ever.EU a răspuns:

E greu...cu timpul se va intampla! Asa sa o uiti deodata atata timp cat o mai iubesti, nu se poate! Cu timpul intr-o zi va deveni doar o amintire!

| vyo a răspuns:

Buna, este foarte greu sa uiti persoana iubita daca o mai iubesti inca, dar cel mai bine ar fi sa incerci sa iesi cu prieteni sa te distrezi sa incepi o relatie cu alt cineva si cu timpul ai sa uiti, sti cum se spune ca timpul vindeca orice rana.

| Nita a răspuns:

Indragosteste-te de altawinking

| raisssa a răspuns:

Nu poti uita, resemneaza-te...asteapta doar sa treaca timpul si sa se diminueze sentimentul

| anonima16 a răspuns:

Greu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu poti uitawinking.
Omul nu uita ce vrea, uita ce trebuie sa tina minte. [cam asa se intampla de obicei ]
Daca chiar vrei sa il uiti, fa terapie prin hipnoza. Cu siguranta o sa il uiti, in mare parte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai este cam greu daca tu tii la ia cu adevarat... poate... cu timpul vei reusi sa uiti acea persoana dar fiind cu altu nu vei reusi nimic pentru. ca varnd sa il uiti in acest mod nu o sa reusesti. Poate doar daca gasesti o alta cale de impacare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu pot sa ti dau un raspuns eu am iubit si de 6 ani nu am uitat inca o iubesc dar sper ca am sa uit candva si sa pot sa ii respect decizia...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu vei uita niciodata, daca a fost o relatie de lunga durata.si a fost frumos.si pana la urma de ce sa uiti? Pastreaza si tu ce a fost mai frumos din relatia aia.gaseste pe cineva care sa te accepte asa cum esti si sa te faca sa uiti de acea persoana...winking
...
daca este musai sa uiti...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E greu sa uiti toate clipele frumoase care te ai facut sa te simti o valoare.sa te simti iubita si cea mai frumoasa pentru el...totusi totul ce se intimpla se intimpla spre bine...viata continua.si fiecare din trebuie sa si o traiasca din plin.sa te iubesti in primul rind pe tine sapoi sa te dai toata cuiva

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cea mai complicata dar si eficienta solutie e sa incerci sa te impaci cu el, ea si sa te porti cu indiferenta sa va intalniti din ce in ce mai rar ca sa il, o "uiti" fara sa suferi.gandeste.te doar la suferinta provokta de pers respectiva.sa uiti in ad sens al cuv este imposibil odata c ai iubit acea pers, poti doar sa iti ameliorezi sau sa schimbi unele sentimentele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu greu sa uiti pers iubita.atc cand uh il iubesti. iar el te-a mintit spunanduti ca te iubeste. iar peste cate va saptamana ca s-a saturat de tine e greu sa uiti mai ales daca o/il vezi in fiecare zi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasa id tau sunt in aceiasi situatie ca tine poate putem avea o conversatie

| fastlane a răspuns:

Nu e deloc usor. Daca va mai iubiti atunci va v-ati impaca iar daca nu atunci ai putea sa iti gasesti pe altcineva asta te ajuta sa uiti.

| danycsbraila a răspuns:

Indragostestete de o alta la inceput e greu dar dupa te vei cu cea de a doua persoana incepe o noua dragoste si cea din urma va fi cu incetul uitata.

| vivi_6895 a răspuns:

Daca inca mai e persoana iubita, cu greu o poti uita.
Ai putea incerca cu o noua relatie sau amintindu-ti de clipele triste din relatia voastra.
Daca chiar alta solutie nu ai si trebuie sa o uiti.

| AlexaAle09 a răspuns:

De persoana iubita nu poti sa uiti niciodata si eu am incercat asta. Prietena mea are doi ani de zile si nu poate uita de el si nu aita prima iubire nu se uita niciodata.

Întrebări similare