| FreakzoO a întrebat:

Cum scapi de "rusine"? sad

Răspuns Câştigător
| Mao a răspuns:

Cu timpul, de obicei...si eu m-am facut de cateva ori de rusine, si ca sa ii fac pe ceilalti sa uite (nota : ca un adevar... sincer, nu uiti niciodata de timpurile in care te faceai de rusine, dar ceilalti uita), nu aduci vorba despre. Daca iti aminteste cineva te prefaci ca nu auzi, sau ca nu bagi in seama. Si cu timpul, intr-o saptamana-doua trece. (Asta daca nu cumva ai pozat nud pentru prietena/prieten si respectivul/respectiva le-a postat pe net. )
Acum, orice ti s-ar fi intamplat, ti se pare "rusinos" insa, dupa un timp vei rade cand iti vei aminti. Te asigur.

4 răspunsuri:
| Ioana_8202 a răspuns:

Fara sa-ti dai seama! Cand capeti experienta vietii nu-ti mai e rusine de nimic!

| oneDisturbed a răspuns:

Ok, daca te referi la rusinea generala (adica timiditate) e putin mai greu.
Daca te referi la faptul ca te'ai facut de rusine dintr'un anumit motiv... Mi s-a intamplat si mie, si tuturor, nimeni nu e perfect. Dar spre exemplu cand aduce cineva vorba o situatie penibila in care m'a vazut sau m-am aflat/mi s-a intamplat etc de obicei o transform in gluma, facand chiar "misto" de propria'mi persoana. Chestia asta in primul rand face intamplarea sa nu mai para rusinoasa si in al doilea rand te face pe tine mai placut in fata prietenilor pentru ca in loc sa il injuri (ma rog, depinde de anturaj) sau sa respingi afirmatia, tu zambesti in fata ei si o transformi in ceva amuzant, deci placut.
Acuma nu inseamna ca trebuie sa te transformi in clown.

Daca te refereai la timiditate, incearca sa iesi mai des cu prietenii, cu prietenii lor, chiar daca ti se pare oarecum intimidant, o sa te obisnuiesti. Nu ai de ce sa fii timid/speriat pentru ca din start, nimeni nu are nimic cu tine.

Sper ca te'am ajutat, bafta!

| denisa_6193 a răspuns:

Sati afci tupeu sa spui tot fara rusine eu asa am invinso

| alexmrnl97 a răspuns:

Te faci ca ai uitat totul din trecut si nu bagi in seama pe cei care fac misto( de rusinea ta )

Întrebări similare