| dulcica2 a întrebat:

Cum se comporta o fata mai pitipoanca la varsta de 15 ani?

Răspuns Câştigător
| Anonymous999 a răspuns:

Multe culori care iti provoaca dureri de ochi, are un mers de parca o ia vantul, isi tine gentuta pe mana cu stil ca o "diva", ruj fara numar zici ca-i pomul de craciun, iphone-ul nu-i lipseste din manuta ei cu gheare de caine, si umbla dupa toti poponarii si toti smecherasiilaughing

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| OnuOnulică a răspuns:

Scrie pe facebook: awwr ( ce nume vrei ) și vezi.

| Mussette a răspuns:

Se machiaza in exces. Se imbraca in roz si poate si blugi foarte scurti. Poarta tocuri. Atinge cu stil ecranul telefonului si paseste cu talent. Sa nu uitam de botic. Si se uita pe la trecerea de pietoni dupa ce masina mai tunata opreste. rolling on the floor

| Voidwithin a răspuns:

E toata o falsa care cauta atentie.

Răspuns utilizator avertizat
| plushipuf202530 a răspuns:

Pitipoanca de 15 ani pare foarte ***. chiar daca nu e. se imbraca strident, muulr machiaj, nu ma refer la sclipici sau mai stiu eu ce, creion de ochi, tus, fond de ten si buzele facute, pudra pana mea. machiata tipa ca doar na. se poate fara? laughing)) si nu are ea treaba de lume iese pe drum cu pantaloni pana la buci si fuste mini, si cu bluze decoltate, mulate, sau cu buricul la vedere. mestecand o guma in coltul gurii telefonul in mana si aia e. de obicei in compania mukltor baieti, rade salbatic, gesturi tampite gen isi atinge singura sanii fundul, baietii o abordeaza direct si ea aproape ca le arata chloti razandwinking fitoasa nu vorbeste cu oricine. si daca o faci pitipoanca iti rasunde din suflet "nu-mi pasa ce spun altii despre mine "winking