| Stelist28 a întrebat:

Cum se fac copii? adica prin ce procedee

Răspuns Câştigător
| CristianAnonymous a răspuns:

Prin interactiunea dintre spermatozoizii si vagin happy

12 răspunsuri:
| TrustStyle a răspuns:

Tu esti culmea, prin procesul de "sex", evident...Sau prin orice alt procedeu in care spermatozoizii ajung in vaginul femeii.
Funda?straight face

| unknownn a răspuns:

Vine barza.

| relian a răspuns:

Se fac prin 2 procedee.
1-sexuat
2-clonare.
1-pe cale sxuala procedeu prin care un ovul(ou)femeiesc este fecundat de un gamet masculin adica de un spermatozoid.Aici avem o fecundare
a. directa in organele genitale ale femei, fie prin contact sexual, fie prin fecundarea ovulului de catre medic, adica ceva de genul o duci la monta si medicuL o fecundeaza cu sperma de la cine vrea femeia.
b. fecundare in afara, urmata de implantarea ovulului altei femei
c.nu mai stiu dar cred ca mai sint si alte metode.
2- prin clonare adica fara fecundarea ovulului sau chiar fara participarea nici unuia dintgre gametii sexuali, adica fara sa participe ovulul sau spermatozoidul.Asta asa in mare, la modul general vorbind.Insa cel mai placut ramine raportul sexual caz in care te simti si bine si cum se spune impusti 7 iepuri deodata.Sint insa femei sau barbati care nu mai pot avea copii caz in care se aplica monta, respectiv ovule de la alta femeie. Sper sa intelegi cit de cit ceva.

| Dariusuu a răspuns:

Prin procedee artistice.

| Ycu a răspuns:

Prin urmatoarele procedee:
1. Se da ca in oala cu sarmale,
2.Se parcheaza vaporul in port,
3.Se duce balosul la neagra,
4.Se dreseaza maimuta,
Alege singur.

| Perfectu a răspuns:

Scurt:SEXlaughing

| Pappi a răspuns:

Du-te uita-te la desene animate :*

| y0oAndr3y a răspuns:

Poi pentru mintea ta e cv foarte complicat :-s o barza i'si face de cap cu un mascul laughing si vine in zbor si arunca copilu' parinti tai il prind. Deci cam asa te'ai nascut tu asa o sa primesti si tu copilu laughing mai bine roaga'te la dz

| Love69 a răspuns:

Decii este un procedeu foarte greuu numit SEX! happy dar mai trebuie sa cresti ca sa intelegi decii ramai la barzawinking

| Savarnescu a răspuns:

Fa-mi cunostinta cu mama ta.

| RageBrick a răspuns:

Vezi ca a inceput hannah montana du-te sa nu o pierzi ca e un episod nou