Naspa ca nu stii ei bine cand barbatul se excita la maxim prin penis, da drumul la o substanta numita sperma, iar aceasta daca este injectata in vaginul femeii... dupa 9 luni "cu noroc" va aparea copilul, daca nu este injectata in vagin nu va aparea copilul. Dar oricum exista cazuri in care aceasta sperma n-are "samanta" adica nu este buna... cred ca ti-am fost de folos>
O sa aflii cand o sa o faci cu gagicata. Pana atunci gandeste-te cum fac sex 2 iepuri si ai sa te prinzi cum se fac copii.
Deci uite aici ca iti descriu da' imi dai funda. Trebuie ca barbatul sa isi bage penisul in vaginul femeii si sa ejaculeze acolo (adica sa se termine) iar apoi se poate ca spermatozoizii sa se intalneasca cu ovulul si astfel va rezulta copilul dar nu e 100%.
Copii se fac prin procesul de copulatie[Introducerea organelor genitale masculine si organele genitale masculine]. Acest lucru se face de mai multe ori pana cand barbatului ii apare orgasmul adica iesirea spermatozoidului din penis. Milioanele de spermatozoizi incearca sa patrunda in ovul insa din acestia doar unul sau doi reusesc sa patrunda. Dupa ce spermatozoidul a intrat in ovul incepe procesul de creere a copilului. Culoarea ochilor se poate afla deja din primele 24 de ore de la patrunderea spermatozoidului in ovul. Acest proces poate dura pana la aproximativ 9 luni cand copilul in acest timp aflat in pantelecele mamei se dezvolta treptat
vtf
a venit unu cu o masina a timpului pe vremea cand homo sapiens isi dadea cu bata-n cap si te-a luat cu el si te-a adus in sec 21? glm. scuze. poate esti si tu mic si vrei sa stii
deci. corpu tau secreta ( hmm banuiesc ca esti baiat ) deci. corpul tau secreta spermatozoizi. o substanta uneori alba
uneori incolora
contine proteine... si alte lucruri nu stiu eu ce. substante importante
si acest spermatozoid atunci cand faci sex cu o femeie iese el frumusel din cucu-l tau. si intra in pasarica femeii
ehh acum o luam invers
corpul femeii secreta o substanta care se numeste ovul. ( nu te iau cu ovare si chestii din astea
zic simplu : corpul ).ehh spermatoidul pe care cucul tau l-a dat afara intra in acest ovul. si devine un zogot ( celula ou ) adica tu atunci cand ai fost conceput. hmm acest zigot se dezvolta in corpul femeii si peste 9 luni iese bebelusu.
Cand barbatul baga penisul im vagin(logik al femeii)si ejacueaza(lasa sperma)(o substanta alba care contine spermatoizi care dau nastere unui copil)
Pana la sex mai trebuie sa treci prin gramatica. Poti reveni in 10 ani, te astept tot aici cu raspunsul.