| XxThoumaxXAndyXx a întrebat:

Cum se pedepseste sexul cu minori? Adica daca presupusa victima nu depune plangere,si daca ar depune cineva "victima" ar zice ca nu a fost viol, ci placere?

33 răspunsuri:
| PsihinG a răspuns:

Nu conteaza daca victima depune sau nu plangere, daca politia a aflat intr-un fel sau altul se deschide oricum o ancheta.
Intretinerea de relatii sexuale cu minori este pedepsita prin lege indiferent daca minorul este sau nu de acord.

| XxThoumaxXAndyXx explică (pentru PsihinG):

Aha.Deci e chiar atat de grav? Majorul ce poate pati?

| PsihinG a răspuns (pentru XxThoumaxXAndyXx):

Cativa ani de inchisoare ( intre 3 si 5 ani)

Chiar daca plangerea e falsa?

Se face ancheta si fi sigura ca se v-a constata ca minora a intretinut raporturi sexuale cu paratul.

| PsihinG a răspuns (pentru PsihinG):

Vezi cazul profesorului de la Jean Monet din Bucuresti care a intretinut relatii sexuale cu o minora.

Sigur.Si minorulwinking....Suntem amandoi baieti, dar nu vreau sa-i fac probleme

Nu conteaza ce este minorul, baiat sau fata. Legea e lege pentru toata lumea.

Da,dar eu sunt MINORwinking...Nu e acelasi lucru.+ca eu cred ca ea a depus plangere

Nu mai pricep nimic.
Povesteste-mi exact cum s-a intamplat si daca nu vrei sa postezi aici da-mi prietenia si povesteste-mi printr-un mesaj

| PsihinG a răspuns (pentru PsihinG):

Aman2 sunteti minori?

Pai.Iubitul surorii mele(precizez ca-s baiat si am 14 ani)m-a sarutat intr-o zi, eu ma simteam prost si am intrebat pe un site ce ar trebui sa fac, sa nu ma mai simt nasol.A vazut si ea cauza si s-a suparat pe mine.In aceeasi seara in care s-a suparat baiatul(Thouma)a venit la noi acasa si m-a sarutat(din nou) ea nu ne-a vazut, asa ca el a iesit pe geam.Din nefericire baiatul asta are un singur parfum favorit, asa ca sor'mea la depistat.M-a izbit cu capu' de un perete si m-a dat afara din casa(parintii mei nu erau). Apoi s-a intamplat ce s-a intamplat si iar am ramas singur acasa, Baiatul a venit la mine si m-a intrebat daca vreau sa o fac impreuna cu el.Am zis ca da, si cand sa inceapa totul, au venit ai mei(doar fratii) si m-a prins iar sora'mea.S-a despartit de el..etc etc, etc.....Precizez ca baiatul mi-a facut destule favoruri inainte, si vreau sa i-o intorc si eu

El are 21, si sora mea 16

El e major? Sau tot minor ca si tine?

| bbu15 a răspuns:

Nu e ok sa platesti cu aceeasi moneda dar daca intr-adevar te-a violat si toate chestiile precizate mai sus du-te la politie daca nu tu ai vrut sa intretii acel act sexual

E major, are 21 de ani

Imi pare rau pentru el, dar daca sora ta se duce si il denunta ca a intretinut relatii sexuale cu tine si ca sa se razbune declara ca a intretinut si cu ea acesta o sa raspunda in fata legii cu siguranta.
E suficient doar daca sora ta depune plangere la politie si declara ca a intretinut relatii sexuale numai cu tine si tot e pasibil de pedeapsa.

Dar...Nu am facut-o.Nici cu ea.Mi-a zis el si il cred orice ar fi, dar ea a zis ca a facut-o ca sa ma necajeasca

| XxThoumaxXAndyXx explică (pentru bbu15):

Nu m-a violat. Daca ar face-o...Nici nu-mi pot imagina.El nu e violator

| XxThoumaxXAndyXx explică:

Da.Ne-a prins in pat

Daca nu a-ti facut-o, atunci e ok. Stai linistit.
E urata treaba ca ti-ai facut cel mai mare dusman din sora ta.

| bbu15 a răspuns:

Aha.deci orisicum va plati in fata legii datoriata declaratiei surorii tale...indiferent daca tu nu depui plangere va intra urat pentru sora ta care e minora

Ce a zis:"BEEEEEEEEP...In BEEEEEEP.Cum ai putut sa-mi faci asta?!"(si mai si plangea)

E urat rau de tot, dar ma consoleaza altcineva.Fratele meu, sau cealalta sora.Lu' mom nici nu-i zic

In pat doar atat, ne-am sarutat.Nu mai e cu ea.

Te sfatuiesc sa nu mai intri in necazuri de genul asta. Iar daca ai 14 anisori, mai ai timp sa te gandesti ce-ti plac, fetele sau baietii.

Binehappy...Dar necaz ar fi si daca ne sarutam?

Ea l-a lasat.

Dap, orice gest care are arata implicatii sentimentale intre un adult si un minor se pedepseste. Imi pare rau ca te dezamagesc, dar asta este legea.

crying...Cat il iubesccrying