De exemplu dacă am fost plecat 3 luni din ţară, m-am întors bolnav şi-am mai stat încă două săptămâni în spital şi-apoi când în sfârşit ajungem în pat, totul merge ca uns (exact ca pe vremea când o făceam regulat) atunci e clar că n-ai fost abstinentă 3 luni jumate şi deci m-ai înşelat. (dar şi-aici e cu dichis pentru că unele femei sunt largi dintotdeauna, fără să aibă vreo treabă cu numărul raporturilor sexuale)
Dar, mai e o chestie: Când te culci atâta vreme cu un om, îl "simţi" sau îl "miroşi".
Salut.
Poate ca ea o sa inceapa sa fie mai agitata si sa plece mai des, atunci trebuie sa poarte o discutie cu ea si sa vada ce zice, daca si atunci este agitata atunci da de banuit.
Pur si simplu afla de la cineva ca l-ai inselat, sau te cunoaste dupa comportament - ori esti prea agitata ori indiferenta, ceea ce nu e normal
N-are cum sa stie decat daca lasa partenera sa se vada sau e atat de incredibil de proasta incat e indiscreta ( valabil si in cazul barbatilor). Se numeste ipocrizie, n-am descoperit inca glanda care o secreta, dar va tin la curent.
Nu stie... decit daca gaseste pe altul in patul lui sau femeia are urme de muscaturi sau vinatai pe care el nu le, a facut dar in general nu isi da seama
Dacă își cunoște partenera destul de bine, atunci își da seama sigur, din gesturi, din comportament-ul ei etc., eu unu nu prea pot fi păcalit asa ușor, decât dacă vreau sa fiu păcalit, dar asta depinde de la om la om, oricum idea este ca dacă vrei poți ascunde, dar ști cum se spune...are picioare scurte! Bafta